Implant de par Bucuresti

implant de par bucuresti

Capitala Romaniei este si cel mai important oras al tarii din mai multe puncte de vedere, asigurand pacientilor din intreaga tara care sufera de alopecie cele mai bune servicii de implant de par Bucuresti la preturi avantajoase. Aceste servicii sunt asigurate in cabinetele medicale private. Capitala este un oras cu un sector medical foarte bine dezvoltat, inclusiv in ceea ce priveste medicina estetica.

Caderea parului are o rata de ocurenta crescuta mai ales la barbatii care inainteaza in varsta, dar si la femeile care sufera de diferite afectiuni sau dereglari hormonale. In timp ce unii pacienti nu au alta problema decat subtierea firului de par, sunt persoane care isi pierd parul complet sau partial, lucru care le afecteaza starea emotionala si stima de sine.

Parul cade din cauza inaintarii in varsta, stresului, medicamentelor, dietelor, dar si a mostenirii genetice si a unor afectiuni rare. Implantul de par FUE realizat prin extragerea de unitati foliculare este cea mai sigura metoda care acopera complet si sigur zonele total lipsite de par.

Bucuresti ramane orasul situat in topul preferintelor pacientilor care au nevoie de diferite interventii chirurgicale, pentru ca aici numarul clinicilor particulare care se ocupa de operatii estetice si diverse interventii de acest gen este ridicat, comparativ cu alte orase ale tarii.

In plus, pacientii care au incercat diferite spray-uri, creme, uleiuri, pudre sau combinatii urat mirositoare de ingrediente naturale pentru a-si redobandi podoaba capilara, au ajuns la concluzia ca aceste metode nu dau rezultate bune, iar pastilele sau capsulele consumate in acest sens nu sunt tocmai recomandate, din cauza efectelor adverse.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Bucuresti:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
 2. Dr. Felix (Calitate 5/5, Pret 3/5) – https://drfelixhairimplant.ro/en/
 3. Derma Expert

 

Avantajele unui transplant de par Bucuresti

Tehnologia a avansat atat de mult in ziua de azi, incat medicii specialisti au posibilitatea de a face inclusiv operatii de transplant de par Bucuresti in numai cateva ore, folosind aparatura moderna, de ultima generatie si o metoda care nu da gres si care ofera cele mai bune rezultate.

Incercarile de a redobandi podoaba capilara sunt in zadar de foarte multe ori, iar unii barbati aleg chiar sa isi tunda complet parul si sa aleaga o frizura nu tocmai avantajoasa pentru fizionomia lor pentru a ascunde calvitia.

Pacientii care doresc sa isi schimbe aspectul fizic in mod benefic pot apela la clinicile de transplant de par din capitala pentru a-si redobandi increderea in sine si pentru a fi mult mai atragatori. Clinicile private din Bucuresti specializate in implant de par ofera pacientilor urmatoarele avantaje:

 • aparatura si instrumentar de ultima generatie pentru realizarea acestor interventii estetice;
 • metode sigure de acoperire completa a zonelor lipsite de par prin Folicular Unit Extraction;
 • preturile avantajoase practicate in clinicile din capitala si posibilitatea de a plati in rate aceste servicii in unele clinici;
 • profesionalismul si experienta cadrelor medicale de specialitate.

Motivele pacientilor care se prezinta pentru o astfel de interventie in una din clinicile renumite din capitala continua:

 • Bucuresti este capitala Romaniei, cel mai cunoscut oras, in care se poate ajunge atat cu masina personala si cu mijloace de transport in comun, cat si cu avionul;
 • conditiile de igiena, curatenie si distantarea sociala sunt foarte bine respectate.

Serviciile oferite de clinicile din Bucuresti sunt asemanatoare cu cele din strainatate, uneori aparatura folosita fiind chiar mai performanta decat cea a aparaturii folosite, spre exemplu, in clinicile din Turcia.

Clinici de implant de par Bucuresti renumite pentru rezultatele obtinute

Printre cele mai cunoscute clinici unde se practica serviciile medicale de implant de par Bucuresti se pot enumera:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 31
 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Dr Felix

implant de par clinica dr felix bucuresti

 • Clinica Dr. Felix – cea mai cunoscuta clinica din capitala si din tara, la care apeleaza foarte multe vedete si persoane publice. Clinica Dr. Felix asigura servicii de implant de par realizate la cele mai inalte standarde de catre doctori si cadre medicale specializate, cu instrumente si aparatura moderne. Serviciile includ transplant de par pentru barbati, dar si pentru femei, precum si implant de par facial.

Prima consultatie este online si gratuita, urmand ca pacientii sa se prezinte in cadrul clinicii pentru o discutie cu unul dintre specialisti si pentru a beneficia de un plan de tratament. Implantul se poate plati in rate, astfel incat sa fie accesibil tuturor pacientilor.

Tehnica avansata QFUE este unul din principalele motive pentru care pacientii opteaza pentru aceasta clinica. De asemenea, marturiile pacientilor care au apelat la aceste servicii si au fost multumiti, pacienti persoane fizice, dar si persoane publice, sunt un alt motiv pentru care Clinica Dr. Felix este una de incredere.

Contact:

 • Adresa: Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti, Romania;
 • Telefon: +40 720.254.368, +40 749.260.204;
 • Email: office@drfelix.ro.

 

3. DermaExpert

implant de par clinica derma expert bucuresti

 • Clinica Derma Expert, locul unde implantul de par nu are secrete pentru doctori, un centru de excelenta in dermatologie, care propune solutii si pentru alte probleme cu care se confrunta oamenii moderni. Pe langa serviciile de implant de par, sunt disponibile si servicii de indepartare a tatuajelor, de diagnosticare si tratare a alopeciei, de tratare a rozaceei si de eliminare a cicatricilor si vergeturilor.

Preturile practicate in clinica incep de la 130 de euro pe sedinta de tratament impotriva caderii parului si ajung pana la 250 de euro pentru sedinta de tratament alopecie.

Contact:

 • Adresa: Strada Clucerului nr. 55, Etaj 2, Interfon 4CSector 1, București;
 • Email: clinica@dermaexpert.ro;
 • Telefon: 031.425.00.52/ 0749.179.192.

Concluziile pacientilor despre serviciile de transplant de par Bucuresti

Pacientii care opteaza pentru servicii de transplant de par Bucuresti se arata foarte multumiti de alegerea facuta, pentru ca realizeaza ca acesta este singurul mod de succes, cu rezultate vizibile, de a-si schimba aspectul fizic. In plus, interventiile nu dureaza mult, pacientii nu resimt dureri, iar preturile se dovedesc a fi avantajoase.