Implant de par Craiova

implant de par craiova

Municipiul Craiova este vizitat pe toata durata anului, indiferent de anotimp, de catre turistii dornici de distractie si de relaxare, dar si de cei in cautare de rezolvari la problemele cu care se confrunta – probleme de natura estetica ce pot necesita interventii de implant de par Craiova. Din informatiile disponibile online, pacientii pot afla ca in municipiul Craiova nu exista posibilitatea realizarii acestor servicii de chirurgie estetica, dar cu siguranta in unul din marile orase ale tarii, invecinate cu acest municipiu, serviciile disponibile sunt de inalta calitate.

Oferta turistica generoasa din cadrul acestui municipiu este completata de serviciile medicale de cea mai buna calitate, atat de natura estetica, dar si reprezentative pentru alte domenii medicale, precum si de multitudinea clinicilor particulare.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Craiova:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
 2. Look Clinic
 3. Derma Expert

 

Ce sustine necesitatea unui transplant de par Craiova?

Serviciile de transplant de par Craiova sunt necesare in mai multe situatii, indiferent de varsta si de sex, deoarece alopecia este o afectiune pe care o poate avea oricine. Astfel, persoanele care apeleaza cel mai des la aceste servicii sunt:

 • barbatii care sufera de alopecie androgenetica;
 • femeile care au pierdut mult par din cauza unor afectiuni medicale, unor dezechilibre hormonale sau a unor medicamente sau tratamente alopate agresive;
 • persoanele carora le este afectata viata personala, sociala sau profesionala;
 • persoanelor care si-au pierdut increderea in sine, sunt in pragul depresiei;
 • persoanele care au incercat diferite remedii alopate sau homeopate pentru cresterea parului, fara rezultat.

Avantajele unui implant de par Craiova

Serviciile medicale care stau in spatele unui implant de par Craiova sunt realizate cu multa dedicare si profesionalism, precum si cu aparatura de ultima generatie, folosind tehnici moderne care nu implica riscuri pentru pacienti. Pe langa aceste avantaje clare, interventia ofera pacientilor care apeleaza la clinicile estetoce din apropierea municipiului Craiova si alte beneficii:

 • rata de succes foarte mare a tehnicilor moderne FUE si QFUE;
 • perioada de recuperare in urma implantului de par este redusa, pacientii se pot intoarce la serviciu chiar de a doua zi;
 • dupa doar cateva luni de la implant, parul creste in mod natural, cu un aspect sanatos;
 • transplantul de par reda forma naturala a parului,
 • interventia nu lasa cicatrici;
 • preturile sunt accesibile, profesionalismul medicilor este la cele mai inalte standarde.

Desi in intreg municipiul Craiova nu exista o clinica specializata in realizarea implantului de par, exista numeroase alte motive pentru care cei interesati se pot deplasa in scop turistic sau chiar medical in acest oras.

Clinicile private in care se asigura servicii de transplant de par Craiova

Asa cum a fost mentionat anterior, in acest oras inca nu exista posibilitatea de a se realiza un transplant de par Craiova, insa pacientii care doresc aceste interventii pot apela cu incredere la clinici din Bucuresti:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Look Clinic

implant de par lookclininc

 • Look Clinic

Look Clinic este una din cele mai cunoscute clinici, unde se folosesc cele mai performante tehnici, inclusiv FUE, care nu implica cicatrici, sangerari sau dureri. Preturile in cadrul clinicii sunt foarte accesibile, se poate vorbi despre sume ce pornesc de la 1560 de euro si care pot ajunge, pentru zone mai afectate de calvitie, pana la 4700 de euro.

Pacientii care se prezinta la aceasta clinica din capitala pentru un implant de par nu au nevoie de recuperare, pot sa se intoarca la locul de munca incepand cu a doua zi si pot observa cresterea firului de par de la primele luni dupa tratament.

Pacientii pot contacta reprezentantii clinicii Look la:

 • adresa: Calea Dorobanti 188-190, Sector 1, Bucuresti, Romania;
 • numarul de telefon: 0213203477;
 • e-mail: office@lookclinic.ro.

 

3. Derma Expert

implant de par clinica derma expert

 • Clinica Derma Expert

In cadrul acestei clinici, serviciile de implant de par sunt realizate cu cea mai mare usurinta, intr-un timp scurt si fara implicatii negative. Pe langa serviciile propriu-zise ce tin de implantologie, sunt disponibile si servicii de indepartare a tatuajelor, de tratare a alopeciei si chiar de tratare a vergeturilor si a cicatricilor.

In cadrul clinicii, preturile pentru tratamentele impotriva caderii parului incep de la 130 de euro si ajung la 250 de euro pentru sedinta de tratament.

Contact:

 • adresa: Strada Clucerului nr. 55, Etaj 2, Interfon 4CSector 1, București;
 • email: clinica@dermaexpert.ro;
 • telefon: 031.425.00.52/ 0749.179.192.

 

Concluziile ce pot fi trase cu privire la serviciile de transplant de par Craiova

Pacientii care opteaza pentru serviciile de transplant de par Craiova in una din clinicile de specialitate din Bucuresti sustin ca rezultatele acestor proceduri sunt impecabile. Profesionalismul si increderea de care dau dovada cadrele medicale atrag pacienti din toate colturile tarii si chiar din strainatate.

Aspectul podoabei capilare este foarte important si, pentru ca alopecia sau calvitia sunt afectiuni des intalnite, interventiile de transplant de par sunt necesare pentru a readuce pacientilor increderea in sine, aspectul fizic placut si rezolvarea problemelor de natura estetica.