Implant de par Iasi

implant de par iasi

Serviciile de implant de par in orasul Iasi sunt din ce in ce mai cautate de catre pacienti care au nevoie de interventii de chirurgie plastica minim invazive, pentru a aduce schimbari majore in aspectul lor fizic. Datorita progreselor semnificative in domeniul implantului de par, interesul pacientilor a crescut. Studiile arata faptul ca alopecia sau caderea parului afecteaza doi din trei barbati si una din cinci femei, chiar incepand cu varsta de 20  de ani.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Iasi:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
 2. Susanu
 3. Ozono

 

Cauzele alopeciei si necesitatea unui transplant de par in Iasi

Aparitia calvitiei pe zone mai extinse sau mai restranse de pe scalp implica necesitatea unui transplant de par in Iasi si este cauzata de faptul ca pacientii se spala des pe cap, poarta palarii, de alte obiceiuri personale care duc la caderea parului, precum si de schimbarile hormonale.

De asemenea, aceasta afectiune este cauzata de unele afectiuni medicale si de tratamente chimice aplicate pe par. Implantul de par este cea mai simpla varianta de rezolvare a acestei probleme, fara a fi necesar ca barbatii sa ajunga chei sau aproape chei pentru a apela la aceasta solutie. Este ideal ca pacientul sa aib un par suficient de des pe portiunile unde se va efectua prelevarea, pentru a acoperi indeajuns zonele in care calvitia este prezenta.

De ce implant de par in Iasi si nu in oricare alt oras?

Pentru ca Iasiul este un oras foarte frumos, unde pacientii care opteaza pentru astfel de tratamente se pot bucura si de o plimbare prin parcul Copou, pot imbratisa teiul lui Eminescu pentru a simti toate emotiile scriitorului, dar pot si vizita Catedrala unde se afla moastele Sfintei Parascheva. Acestea sunt principalele motive pentru care multe persoane opteaza pentru o mini-vacanta in acest municipiu unde se pot relaxa si isi pot rezolva problemele estetice.

Preocuparea persoanelor de felul in care arata este o normalitate, iar studiile de specialitate arata ca majoritatea barbatilor afectati de calvitie au probleme pe plan personal si profesional. Interventia de implant de par este imbratisata de tot mai multe persoane care tin la aspectul lor. Nu este necesara o interventie in strainatate, atata timp cat sunt atatea clinici de specialitate in Iasi, clinici private cu o aparatura mai buna si mai performanta.

Avantajele operatiilor de transplant de par in Iasi

Cei interesati de tehnica de transplant de par in Iasi sunt doar la un click distanta de informatiile de care au nevoie pentru a apela la aceste servicii. Internetul este si locul unde pacientii pot beneficia de consultatii gratuite si unde pot primi o oferta de pret pertinenta in functie de nevoile lor. Prin urmare, cei care urmeaza sa faca o procedura de transplant de par trebuie sa stie la ce sa se astepte si ce avantaje au:

 • Aparatura de ultima generatie folosita in interventiile estetice, instrumentele necesare perfect sterilizate si in stare de functionare;
 • Preturile rezonabile pentru interventiile de natura estetica si posibilitatea de a le plati in rate;
 • Profesionalismul medicilor specialisti, experienta acestora.

Printre avantajele medicale ale acestei interventii, se poate vorbi si de confortul pacientilor si turistilor pentru ca:

 • Iasi este un oras mare, care ofera posibilitatea pacientilor de a ajunge si cu avionul, dar si cu masina proprietate personala sau cu mijloacele de transport in comun;
 • Clinicile ofera pacientilor deplin confort si intimitate, punandu-se pune accent pe igiena si curatenie.

Numeroasele avantaje ofera persoanelor care doresc sa faca un implant de par impulsul de a face acest pas in una din clinicile din Iasi, unde conditiile sunt poate mai bune si decat in strainatate.

Clinici unde se poate realiza un implant de par in Iasi

Serviciile de implant de par in Iasi sunt realizate in clinici care pot concura cu conditiile oferite de clinicile din strainatate, si anume:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Susanu

implant de par clinica susanu iasi

 • Susanu Clinic, una din cele mai cunoscute clinici estetice, de chirurgie plastica, coordonata de medicul Susanu Sidonia. In cadrul centrului Susanu Clinic au avut loc pana acum mii de interventii de implant de par, cu efecte immediate si cu rezultate care arata 100% natural. Toate interventiile sunt complet nedureroase, nu implica sangerari si nici cicatrici. Din punct de vedere al preturilor, Susanu Clinic practica tarife avantajoase, in functie de nevoile clientilor.

Preturile pentru un implant de par in aceasta clinica se stabilesc in functie de nevoile pacientilor astfel. Pretul pentru 1-500 unitati foliculare UF (aproximativ 1000 fire) este de 890 EURO pe pachet. Peste pachet, pretul se calculeaza pe unitate foliculara (UF) astfel:

 • 501-750 de unitati foliculare (UF) 890 euro + 1.70 euro x numar de UF (peste 500);
 • 751-1000 unitati foliculare (UF) pachetul anterior +1.50 euro x numar de UF (peste 751 UF);
 • 1001-1500 unitati foliculare (UF) pachetul anterior + 1.20 euro x numar de UF (peste 1001 UF)
 • 1501-3000 de unitati foliculare (UF) pachetul anterior + 0,9 euro x numar de UF (peste 1500 UF).

Contact:

 • Exclusive Residence, Bloc A7, Parter, Strada Petre Andrei, Iași 700495;
 • (+40)730 787268
 • office@susanuclinic.ro.

 

3. Ozono

implant de par clinica ozono iasi

 • Clinica Ozono este un centru medical din Iasi in care medicii sunt specializati atat pe tratarea zonei dento-faciale, cat si in interventii ce implica estetica gatului sau a parului. Transplantul de par in clinica Ozono din Iasi este realizat fie prin metoda Strip, fie prin FUE sau DHI, toate foarte eficiente. Aceste metode ofera pacientilor rezultatul dorit dupa doar 21 de zile, rezultatul final fiind observabil dupa un an.

Contact:

 • Soseaua Pacurari 131-131A, 700544, Iasi, Romania;
 • Telefon+40 332 912+40 775 332 912;
 • Email: office@ozono.ro.

 

Concluzii trase de pacientii care au optat pentru serviciile de transplant de par in orasul Iasi

In urma studiilor realizate, s-a constatat faptul ca persoanele care au apelat la serviciile de transplant de par in orasul Iasi sunt foarte multumite de efectele pe termen lung ale interventiilor. Pe langa faptul ca isi pot rezolva si nu ascunde problema, pacientii clinicilor de transplant de par se bucura si de oportunitatile turistice ale acestui oras minunat.