Implant de par Brasov

implant de par brașov

Cei care cauta implant de par Brasov isi pot indrepta atentia catre acest oras? Fiind una din cele mai importante atractii turistice din tara atat in anotimpul cald, cat mai ales in anotimpul rece, Brasov este si unul din orasele din Romania cu un sector medical foarte bine dezvoltat. Aici se realizeaza cu succes diverse interventii medicale, chiar si de natura estetica.

Asadar, Brasovul este in topul preferintelor persoanelor care doresc sa calatoreasca sau sa se bucure de un city break ori o sesiune de cateva zile de schi, datorita numeroaselor oportunitati pe care le ofera, datorita culturii, arhitecturii si istoriei orasului, dar ramane in acelasi timp si pe lista pacientilor care cauta clinici si centre medicale pentru operatiunea de implant par.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Brasov:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
 2. LookClinic

 

De ce determina calvitia necesitatea interventiei de transplant de par Brasov?

Calvitia este o afectiune cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane, atat femei, cat si barbati. Atunci cand pacientii constata o cadere a parului excesiva, primul impuls este acela de a apela la tot felul de produse farmaceutice, cosmetice, chiar tratamente naturiste sau leacuri “babesti” pentru a rezolva problema, insa sunt numeroase situatii in care acestea se dovedesc ineficiente, singura solutie ramanand operatiunea de implant de par Brasov.

Pentru ca aceasta afectiune se resimte si la nivel psihic, pacientii care doresc sa evite complicatiile ulterioare care pot duce chiar la depresie, pot lua in calcul un implant de par efectuat atat in spitalele de stat, cat si in clinicile particulare.

Avantajele unui implant de par Brasov

Cei mai multi pacienti aleg serviciile medicale de implant par Brasov pentru simplul motiv de a-si recapata increderea in sine. Aceasta procedura este una din metodele preferate de pacientii care au cautat anterior diferite metode de a-si redobandi podoaba capilara.

Pe langa pacientii romani, exista si pacienti straini care se deplaseaza in tara pentru o astfel de interventie, datorita caitatii serviciilor medicale oferite, dar si pentru experienta specialistilor in domeniul estetic.

Ce ii determina pe cei care doresc sa faca un implant de par Brasov sa apeleze la clinicile de specialitate?

Persoanele determinate sa apeleze la serviciile de implant de par aleg acest lucru pentru ca:

 • Aparatura folosita in aceste proceduri este de ultima generatie;
 • Preturile practicate sunt foarte accesibile si corect stabilite;
 • Profesionalismul medicilor din clinicile de specialitate private este renumit;
 • Conditiile de igiena si de siguranta personala sunt foarte bune;
 • Utilizarea celei mai noi metode in domeniu, QFUE de catre medici ultraspecializati.

De ce in Romania?

 • Atat pacientii romani, cat si straini sunt multumiti de servicii;
 • Foarte multe clinici de implant de par sunt asemanatoare celor din strainatate, in unele cazuri aparatura si instrumentele utilizate fiind mult mai performante.

Clinicile unde se realizeaza transplant de par Brasov

Clinicile reprezinta locul ideal pentru operatii estetice reusite, inclusiv cele de transplant de par Brasov, de catre cei care isi doresc aceasta schimbare in viata lor. Din pacate, un mare dezavantaj al clinicilor private este acela ca inca nu se poate vorbi despre procedura de implant par efectuata in Brasov, dar cei care doresc aceasta interventie pot apela cu incredere la o clinica din Bucuresti, Timisoara sau Cluj Napoca. Pacientii care calca pragul clinicilor estetice din Brasov vor primi recomandari pentru urmatoarele clinici unde pot beneficia de aceasta procedura:

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate din Cluj, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 31, Cluj-Napoca 400699
 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. LookClinic

implant de par lookclininc

Lookclinic, una din clinicile specializate din capitala, unde se folosesc cele mai performante tehnici, inclusiv tehnica moderna FUE, care nu implica dureri, sangerari sau cicatrici.

In aceasta clinica, se poate vorbi despre sume care incep de la 1560 de euro, continuand cu 2350 euro pentru sesiunile avansate, iar pentru zone intinse, pretul ajunge la 4700 euro. Dupa interventie, pacientii nu au nevoie de recuperare, se pot intoarce la locul de munca de a doua zi, iar cresterea firului de par se poate observa in maxim 2 luni.

 • Clinica Dr. Felix din Bucuresti, unde pacientii se pot bucura de tehnica Quality FUE, realizata manial cu o atentie sporita. Doctorul Felix Popescu este medic specialist in chirurgia plastica si estetica si este cunoscut nu numai in tara, ci si apreciat la congresele de transplant de par din toata lumea. Datele de contact ale clinicii sunt:
 • Website: www.drfelixhairimplant.ro;
 • Telefon: +40 720.254.368;
 • Email: office@drfelix.ro;
 • Adresa: Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti, Romania.

 

Concluziile pacientilor despre procedura de implant par Brasov

Chiar daca interventia propriu zisa de implant par Brasov nu se realizeaza in acest oras, persoanele care au trait aceasta experienta in alte clinici isi expun punctul de vedere si dau review-uri bune pe alte site-uri. Rezultatele acestor proceduri sunt impecabile, iar profesionalismul de care dau dovada medicii clincilor specializate atrag tot mai multi pacienti, atat romani, cat si straini.

Ce se poate spune despre transplant par Brasov?

Podoaba capilara este foarte importanta, un simbol al frumusetii. Faptul ca in ziua de azi, una dintre cele mai mari probleme estetice este cea a caderii parului, care poate sa apara atat la adulti, cat si la tineri, chirurgia plastica si estetica ofera solutii de tratament foarte reusite celor care decid sa apeleze la o astfel de interventie, la preturi accesibile.