Implant de par Cluj

implant de par cluj

Unul din motivele pentru care municipiul Cluj este atat de vizitat de catre turisti, pe langa manifestarile culturale, artistice si evenimentele care au loc aici an de an, pe langa obiectivele turistice si arhitectura impresionanta a cladirilor, este pentru a beneficia de procedura de implant de par Cluj intr-unele din cele mai avansate clinici estetice din tara.

Foarte multe persoane care sufera de alopecie sunt interesate de servicii medicale impecabile, care sa le asigure recapatarea aspectului placut al podoabei capilare pentru o perioada indelungata de timp. Asadar, Orasul Evenimentelor, asa cum este denumit municipiul Cluj, atrage nu numai turistii, ci si pacientii interesati sa isi imbunatateasca aspectul fizic.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Cluj:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuita) – https://drfue.ro
 2. Med’Art
 3. Centrul Implant Par

 

Ce sustine necesitatea unui transplant de par Cluj?

Primul lucru care sustine necesitatea unui transplant de par Cluj este caderea parului, care afecteaza deopotriva persoanele in varsta, cat si tinerii, care se vad in imposibilitatea de a avea o viata personala, sociala si profesionala asa cum si-ar dori-o din cauza acestei probleme.

Un alt aspect care sustine necesitatea unui transplant de par in municipiul Cluj ar fi si celelalte afectiuni care pot fi provocate de alopecie, afectiuni care au repercusiuni asupra pacientilor, de la depresie si stare generala proasta, pana la lipsa increderii in fortele proprii.

Nu in ultimul rand, un implant de par se va dovedi cea mai buna varianta pentru pacientii care deja au incercat, fara a avea vreun rezultat notabil, numeroase solutii care sa le redea frumusetea podoabei capilare, solutii ce implica folosirea cremelor, medicamentelor, spray-urilor sau amestecurilor de plante.

Avantajele pe care le aduc serviciile de implant de par Cluj

Serviciile medicale de implant de par Cluj sunt solicitate de catre pacientii pentru care podoaba capilara reprezinta o a doua carte de vizita. Desi pe internet sunt prezentate numeroase metode de regenerare a parului, de recapatare a podoabei capilare, serviciile de implantologie sunt singurele care nu dau gres.

De aceea, printre motivele pentru care pacientii isi doresc sa beneficieze de un implant de par in acest municipiu, se numara:

 • folosirea unor aparate de ultima generatie in interventiile estetice;
 • folosirea celei mai moderne si mai apreciate metode de implantare a parului – Follicular Unit Extraction sau FUE – o procedura de extractie a foliculilor de par si implantarea ulterioara a acestora pe zonele cu calvitie; aceasta procedura nu provoaca cicatrici si nu necesita o perioada mare de vindecare;
 • preturile sunt foarte accesibile si stabilite in functie de necesitatile pacientilor.

Pe langa motivele medicale, pacientii care aleg Clujul pentru procedura de implant de par o fac si pentru ca:

 • municipiul Cluj este un oras mare, cu multiple posibilitati de cazare, relaxare si distractie, in care se poate ajunge cu orice mijloc de transport;
 • procedurile de curatenie si de igiena din clinicile private sunt foarte bine respectate.

Cele mai cunoscute clinici in care se realizeaza procedura de transplant de par Cluj:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate din Cluj, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 31, Cluj-Napoca 400699
 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Med’Art

implant de par clinica mediart cluj

 • Mediart Clinic – o clinica specializata in oferirea serviciilor de transplant de par Cluj, intr-un cadru curat, placut, elegant si relaxat. Specialistii in domeniu dispun de pregatirea necesara pentru a implanta foliculii de par folosind proceduri de ultima generatie.

Pacientii se pot programa telefonic si pot beneficia de consultatii gratuite. Serviciile de implant de par presupun vindecare rapida, cicatrizare minima, precum si absenta durerii. Persoanele din provincie pot beneficia de 2 sau 3 nopti de cazare la un hotel de 5 stele cu 3 mese pe zi si transport de la clinica si aeroport.

Contact:

 • Adresa: Str. Macinilui, nr. 11A, Cluj-Napoca, Romania;
 • Telefon Programari: +40 264 333 407, +40 770 277 213.

 

3. Centrul de Implant Par

centrul de implant de par cluj

 • Centrul de Implant Cluj – locatia unde este folosita tehnica moderna FUE pentru implantarea firelor de par. Pacientii beneficieaza de servicii impecabile, cu preturi incepand de la 1590 de euro pentru implant de par FUE. In plus, specialistii asigura asistenta non stop pacientilor si servicii la standarde medicale europene.

Contact:

 • Mail: doctor.implantdepar@gmail.com;
 • Telefon: (+40) 755-533-555 – doar pentru urgente sau WhatsApp;
 • Adresa: Strada Paris, nr. 84, Cluj-Napoca, Cluj, Romania.

 

Concluzii despre serviciile de implant de par Cluj

Concluziile pe care le pot trage pacientii care opteaza pentru serviciile de implant de par Cluj sunt foarte simple. Acestea sunt necesare nu numai pentru redobandirea podoabei capilare, ci si a frumusetii, a increderii de sine si a restabilirii vietii personale sau profesionale.

Serviciile de implant de par au preturi accesibile si reprezinta singurul si cel mai sigur mod de a recapata parul cazut, fara implicatii si efecte negative asupra sanatatii.