Implant de par Tulcea

implant de par tulcea

Caderea intensa a parului este o problema actuala care afecteaza, inca de la varste fragede, un procent ingrijorator din populatia preponderent masculina, iar problema nu a ocolit nici barbatii din Tulcea, motiv pentru care acestia sunt din ce in ce mai interesati de un implant de par.

Nerezolvata la timp, problema poate atinge dimensiuni mai mari, afectand persoanele la nivel emotional, scazandu-le stima de sine in mod drastic. Acesta este si motivul pentru care medicii dermatologi la care ajung cei afectati de calvitie recomanda imediat transplantul de par in Tulcea.

Odata cu cresterea popularitatii acestei metode avansate de tratament au aparut si mituri care ii dezinformeaza pe cei care sunt interesati de implant de par in Tulcea. De exemplu, oamenii sunt sfatuiti de multe ori sa nu apeleze la un transplant de par daca locuiesc in orasul Tulcea, intrucat mediul si conditiile de clima ar determina complicatii ulterioare ale interventiei. Informatia este total gresita si nefondata. Dovada sta in cazurile de succes care au apelat la implant de par, Tulcea fiind un oras in care oamenii sunt foarte multumiti de rezultate.

Momentan, insa, persoanele din Tulcea care sunt interesate de transplant de par trebuie sa mearga in alte orase din Romania pentru a beneficia de procedura. Pana cand interventia va fi disponibila si acolo, clinicile din restul tarii se ocupa cu succes de pacientii care vin special din Tulcea pentru implant de par.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Tulcea:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Clinica Parului

 

Transplantul de par – idee de afacere in Tulcea

Transplantul de par – interventie care ar avea un mare succes intr-un oras precum Tulcea – este procedura prin care se transplanteaza foliculii de par luati din zona posterioara a capului, unde parul este mai des, in portiunile de pe scalp care au nevoie de implant.

Inca de la aparitia noilor metode prin care se realizeaza implantul de par, FUE si FUT, persoanele din Tulcea afectate de calvitie au fost interesate sa se informeze despre acestea. Din pacate, din motive necunoscute, niciun medic estetician nu a luat in calcul sa puna la dispozitie serviciul de transplant de par in Tulcea.

Cei care detin o clinica de medicina estetica ar trebui sa ia in calcul posibilitatea de a deschide un centru de implant de par in Tulcea, deoarece succesul ar fi garantat, avand in vedere interesul ridicat al oamenilor fata de aceasta interventie.

Implantul de par – mituri demontate

Multe persoane din Tulcea se tem de transplantul de par din cauza unor mituri care circula in mediul online. Totusi, acestia nu trebuie sa renunte la ideea de a avea podoaba capilara mult visata, deoarece aceste mituri nu au fundament. Pentru ca cei interesati de un implant de par sa aiba curajul de a face acest pas, este important ca miturile sa fie demontate.

Mit: Interventia este foarte dureroasa

Afirmatia este cu siguranta falsa. Procedura de implant de par este complet nedureroasa – o spun chiar persoane din Tulcea care au facut un transplant de par. Motivul? Pentru a se evita orice disconfort al pacientului, intervenie se face sub anestezie.

Mit: Dupa implant cade tot parul

Una dintre cele mai vehiculate informatii false cu privire la implantul de par este faptul ca rezultatul nu va dura decat o scurta perioada de timp, dupa care parul va cadea. De fapt, dupa interventie, doar firele transplantate for cadea, urmand sa creasca fire de par noi din foliculii pilosi implantati. Aceasta este o etapa normala, care face parte din procesul postoperator.

Mit: Pacientul ramane cu cicatrici vizibile

Fals! Medicul de chirurgie estetica intervine la nivelul scalplui pentru a prelua foliculii sanatosi prin manevre foarte fine, astfel incat integritatea acestora sa nu fie afectata. De altfel, in majoritatea clinicilor de medicina estetica din Romania se foloseste aparatura de ultima generatie, care nu cauzeaza cicatrici.

Clinici de implant de par in apropiere de Tulcea

Odata ce miturile au fost demontate, persoanele din Tulcea care aveau indoieli cu privire la implantul de par trebuie sa aleaga clinica potrivita pentru interventie. Echipa MININD vine in sprijinul acestora cu doua recomandari de top: Clinica Parului si Centrul de Implant Estetica.

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Clinica Parului

Clinica Parului este optiunea celor care doresc un implant de par cat mai aproape de Tulcea. Aici, pacientii platesc intre 1800 si 2800 de euro, cu mentiunea ca pentru mai mult de 2000 de grafturi pretul este de 1,4 euro per graft.