Implant de par in Targu Mures

implant de par targu mures

Oamenii din Targu Mures se pot considera privilegiati si norocosi, avand in vedere ca au la dispozitie serviciul de implant de par chiar la ei in oras. Mai mult, nu doar locuitorii orasului se pot bucura de disponibilitatea acestei proceduri atat de cautate, ci si alte persoane din tara sau din strainatate, interesate atat de transplantul de par in Targu Mures, cat si de vizitarea orasului.

Targu Mures este un loc superb, datorita obiectivelor turistice impresionante. Cei care ajung in Targu Mures pentru implant de par trebuie sa profite de ocazie si sa viziteze toate punctele de interes. Acest lucru va fi, cu siguranta, posibil, avand in vedere ca interventia de transplant de par este una care nu necesita recuperare indelungata sau repaos fizic. Asadar, nu trebuie sa se rateze Piata Trandafirilor, Palatul Culturii, Scara Rokoczi si cetatile medievale.

Desi in orasul Targu Mures istoria se intalneste la tot pasul, progresul nu a intarziat sa apara in cele mai importante domenii, precum este cel medical. Un exemplu in acest sens este si existenta clinicilor de medicina estetica ce ofera diverse servicii, precum transplantul de par in Targu Mures.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Targu Mures:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Dr. Amer Clinic

 

Implantul de par in Targu Mures – solutie pentru cei afectati de calvitie

Transplantul de par in orasul Targu Mures a devenit posibil din nevoia oamenilor de a isi rezolva problemele legate de podoaba capilara. Caderea parului nu afecteaza o persoana doar la nivel fizic, ci si din punct de vedere psihic. Cei care au o problema cu felul in care arata, vor avea si o stima de sine scazuta, care va atrage probleme de socializare, anxietate si stres.

Avand in vedere ca mai mult de jumatate din populatie, indeosebi barbatii, este afectata de calvitie, disponibilitatea implantului de par in Targu Mures vine ca o gura de aer proaspat, atat pentru locuitorii orasului, cat si pentru alte persoane din tara sau din strainatate, care au nevoie de aceasta interventie estetica.

Cauzele caderii parului

Persoanele care ajung in Targu Mures pentru un transplant de par sunt afectate de calvitie din mai multe cauze. Cele mai des intalnite sunt mostenirea genetica, stresul emotional si folosirea unor produse cosmetice care dauneaza scalpului.

Mostenirea genetica este cea mai intalnita cauza a caderii parului. In aceste cazuri, calvitia apare odata cu inaintarea in varsta, insa se poate manifesta si la persoane cu varsta de 20-30 de ani.

Stresul emotional este un factor deosebit de important care favorizeaza caderea necontrolata a parului. De cele mai multe ori, corpul raspunde negativ in fata stresului cotidian, iar efectele pot fi vizibile si la nivelul podoabei capilare. De altfel, multe persoane care fac implant de par in Targu Mures declara ca problema calvitiei s-a instalat odata cu aparitia anumitor probleme in viata lor.

Produsele cosmetice si consecintele acestora asupra parului si scalpului femeilor nu reprezinta o noutate. De la un timp, chiar si barbatii sunt tentati sa investeasca mai mult in produse de acest gen, fara sa constientizeze ca parul poate sa se deterioreze.

Unde se poate face un implant de par in orasul Targu Mures?

 

1. Clinica Dr. FUE (par natural)

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Amer Clinic (Biofibre, nu par natural!)

Clinica garanteaza ca tehnologia avansata utilizata si ambientul primitor al locatiei vor multumi orice client interesat de implant de par in Targu Mures. In cadrul clinicii din Targu Mures, pacientii au doua optiuni din care pot alege: transplantul de par automat prin metoda FUE si implantul de par cu biofibre.

Transplantul de par automat prin metoda FUE se realizeaza in clinica din Targu Mures cu ajutorul unui dispozitiv medical revolutionar, care reduce la jumatate timpul in care se face interventia si elimina complet riscul de sectionare a unitatilor foliculare.

La Dr. Amer Clinic din Targu Mures se foloseste si metoda implantului de par cu biofibre – cea mai noua tehnologie in materie de restaurare a podoabei capilare. In acest caz, rezultatele sunt imediate, iar metoda se recomanda mai ales in cazurile de alopecie.

Consultatiile in vederea efectuarii unui transplant de par in Targu Mures la Dr. Amer Clinic sunt gratuite, iar pretul interventiei depinde de la caz la caz si va fi comunicat pacientului in urma consultatiei.