Implant de par Timisoara

implant de par timisoara

Persoanele care sufera de calvitie si apeleaza la procedura de implant de par in orasul Timisoara vor avea placuta surpriza sa gaseasca in clinicile private de aici servicii de inalta calitate, care concureaza cu serviciile oferite in clinicile din strainatate. In plus, Timisora este un oras cu oameni calzi, primitori si cu multiple oportunitati turistice.

Timisoara ramane un oras situat pe lista preferintelor celor care prefera sa calatoreasca, datorita arhitecturii impresionante, culturii si istoriei, dar si pe lista preferintelor pacientilor care cauta clinici de excelenta si cadre medicale bine pregatite. Orasul de pe Bega este o optiune a persoanelor care constata o cadere excesiva a parului, dar si a persoanelor care s-au convins de faptul ca produsele farmaceutice sau naturiste nu au efecte pe termen lung si uneori nici nu dau rezultatele promise.

Cei care doresc sa trateze pe termen lung problema calvitiei cu care se confrunta atat din punct de vedere estetic si fizic, dar care lasa urme adanci si asupra psihicului, sunt sfatuiti sa apeleze la serviciile clinicilor de implant de par din Timisoara.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Timisoara:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
 2. Brol Medical
 3. Galivi

Avantajele pe care le ofera serviciile de transplant de par in Timisoara

Serviciile de transplant de par in Timisoara sunt foarte moderne, au o durata de doar cateva ore, in functie de complexitatea problemei cu care se prezinta pacientii, si au costuri accesibile. In plus, metoda de regenerare a podoabei capilare este cea recomandata de medicii specialisti, precum si metoda la care apeleaza cei mai multi barbati din domeniul showbiz-ului si nu numai.

Timisoara se afla pe lista oraselor recomandate pacientilor care au nevoie de un transplant de par, atat romani, cat si de alta nationalitate, pentru ca posibilitatile de cazare sunt numeroase, serviciile medicale sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti, avand sute de operatii de acest gen la activ.

Fie ca este provocata de factori genetici, ereditari, de anumite boli sau chiar de stres, alopecia se trateaza in Timisoara prin serviciile de transplant de par care ofera urmatoarele avantaje:

 • Aparatura folosita in clinicile private este moderna, de ultima generatie, astfel incat interventiile estetice sa fie reusite;
 • Clientii pot beneficia de cea mai apreciata metoda moderna de transplantare a foliculilor de par, care se numeste Quality FUE si este singura metoda moderna minim invaziva. Aceasta presupune recoltarea grafurilor de par, unde fiecare fir este extras individual, fara durere si fara cicatrice. Dupa recoltare, grafurile sunt implantate in zona unde este necesara interventia.
 • Medicii din clinicile private de transplant de par Timisoara sunt de incredere, adevarati profesionisti care au la activ sute de interventii de acest gen.

De asemenea, exista si aspecte legate de confortul fizic, dar si psihic al pacientilor, care se concretizeaza in avantaje demne de luat in calcul. Acestea constau in urmatoarele:

 • Curatenia si igiena cu care sunt intampinati pacientii in clinicile private sunt la cele mai inalte standarde;
 • Timisoara este un oras modern, un centru cultural si istoric, unde se poate ajunge atat cu avionul, cat si cu masina personala sau mijloacele de transport in comun.

Clinici unde pacientii pot apela la servicii de implant de par in orasul Timisoara

Cele mai renumite clinici la care apeleaza pacienti din intreaga tara si chiar pacienti din strainatate pentru a beneficia de servicii de implant de par in orasul Timisoara sunt:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Brol Medical Center Timisoara

implant de par clinica brol timisoara

Brol Medical Center, o clinica de specialitate din Timisoara, unde orice interventie estetica are rezultate exceptionale, gratie experientei de peste 22 de ani a specialistilor si cadrelor medicale. Este una din clinicile medicale unde confidentialitatea si intimitatea pacientilor sunt pe deplin respectate. Pretul unui implant de par ajunge la 2500 de euro pe sedinta, fiind posibila implantarea a 1000 de grefe de par. Rezultatul este o podoaba capilara foarte bogata. Costurile totale includ toate analizele, operatia in sine, anestezia, spitalizarea si controalele post-operatorii.

Contact:

 • Adresa: Str. Franyo Zoltan nr. 6, Timisoarajud. Timis, Romania;
 • TelefonȘ +4-0256-221009;
 • Mobil: +4-0722-356238;
 • Email: office @ brol.ro.

 

3. Galivi Hair Transplant Timisoara

implant de par clinica galivi timisoara

Galivi Hair Transplant din Timisoara este o clinica specializata, in care se pot face interventia de transplant de par, dar si alte proceduri estetice. Aici, transplantul de par se face prin metoda strip, metoda fir cu fir sau transplant de par lung. Medicii folosesc si metoda body hair transplant, in care se recolteaza par din diferite parti ale corpului.

Fondata in anul 2016, in cadrul acestei clinici se folosesc tehnologii chirurgicale inovative, care imbina arta si simtul estetic pentru indeplinirea viselor pacientilor. In cadrul clinicii, pacientii pot benefica si de implant de sprancene, transplant de par lung, precum si de implant cu un numar mare de fire intr-o singura sedinta, de la 2500 pana la 12000 de fire.

Contact:

 • August Treboniu Laurian, 2300200 Timisoara;
 • +40 770 547 046;
 • contact@galivihairtransplant.ro.

 

Concluziile pacientilor care au apelat la servicii de transplant de par in Timisoara

Pacientii care apeleaza la servicii de transplant de par in Timisoara se declara extrem de multumiti in review-urile postate online, sustinand ca aceasta este cea mai buna decizie a vietii lor, care schimba complet modul in care sunt priviti si abordati in societate.