Implant de par Targoviste

implant de par targoviste

Un studiu independent arata ca persoanele din Targoviste sunt din ce in ce mai interesate de interventiile estetice, indeosebi implantul de par. Tot conform statisticilor, de data aceasta la nivel national, se observa faptul ca populatia se confrunta cu fenomenul caderii necontrolate a parului. Cauza principala a acestei probleme este, bineinteles, stresul, care pare sa afecteze oamenii pe toate planurile.

Rezolvarea problemelor cauzate de calvitie – problema cu care se confrunta inclusiv persoanele din Targoviste – este transplantul de par. Desigur ca suntem „atacati” cu reclame la sampoane si suplimente alimentare miraculoase, atat in social media, cat si la TV, insa rezultatele vorbesc de la sine. Foarte multe persoane care amana implantul de par si aleg alternativele sunt dezamagite.

Asadar, in loc sa piarda timp si sume importante de bani din cauza folosirii produselor gresite, oamenii au inteles ca cea mai buna optiune catre care trebuie sa isi indrepte atentia este un implant de par. In Targoviste, insa, interventia intarzie sa apara pe listele de servicii oferite de catre clinicile de chirurgie plastica si estetica. Cu toate acestea, exista o serie de alternative in orasele aflate in apropiere de Targoviste, unde rezultatele sunt excelente.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Targoviste:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Dr. Felix (Calitate 5/5, Pret 3/5) – https://drfelixhairimplant.ro/en/
  3. Med Art

 

Implant de par in Targoviste – de la moft la necesitate

Foarte multa vreme, implantul de par a fost privit ca un moft, nu numai in Targoviste, ci in general. Odata cu deschiderea oamenilor la nou si datorita faptului ca s-a inteles ca modul in care este afectata o persoana care sufera de calvitie nu se refera doar la aspectul fizic, transplantul de par a inceput sa fie vazut ca o normalitate.

Desi poate parea inca o surpriza faptul ca un transplant de par in orasul Targoviste este o necesitate a populatiei, realitatea este ca oamenii cauta sa renunte la tratamentele costisitoare si pe termen lung, care de cele mai multe ori nu functioneaza cum ar trebui, asa ca aleg sa mearga pe calea sigura. Acesta este motivul pentru care se inregistreaza un numar crescut de programari in clinici care realizeaza implant de par printre persoanele din Targoviste. In plus, oamenii mai sunt interesati si de diverse tratamente de revitalizare a podoabei capilare.

Transplant de par – alternative la Targoviste

In ceea ce priveste transplantul de par, Targoviste inca lucreaza la oferirea unui astfel de serviciu medical pentru pacienti. Vestea buna este ca oamenii au alternative in alte orase din tara, renumite pentru implantul de par.

Cabinetul medical pentru efectuarea unui implant de par in apropiere de Targoviste trebuie ales dupa o informare minutioasa, intrucat pentru realizarea procedurii este nevoie de o echipa de medici specialisti si cu experienta. Pentru a veni in ajutorul persoanelor din Targoviste in cautare de transplant de par, echipa MININD recomanda doua clinici medicale de top: Dr. Felix Hair Implant si Med’Art Clinic.

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Dr. Felix Hair Implant

In cadrul clinicii exista o echipa de chirurgi plasticieni pregatiti la cel mai inalt nivel pentru gestionarea celor mai dificile cazuri de implant de par. Doctorul Felix Popescu este lector la cele mai prestigioase congrese de transplant de par din lume, ceea ce dovedeste atat calitatea interventiilor, cat si garantarea unui rezultat final exceptional.

 

3. Med’Art Clinic

Clinica ofera o varietate de servicii medicale, de la stomatologie pediatrica, remodelare corporala pana la transplanturi de par si epilare definitiva.

Pacientul care va alege sa isi indeplineasca visul de a avea un par bogat trebuie sa stie ca pretul unui transplant de par la Med’Art Clinic este de 1790 de euro pentru 3000-5000 de fire implantate sau de 2699 de euro pentru 4500-8000 de fire implantate. In aceste preturi intra consultatiile, transplantul de par propriu-zis, tratament PRP si servicii all inclusive.

Datorita oferirii serviciului all inclusive, pacientii din Targoviste care aleg sa faca implant de par la Med’Art nu trebuie sa isi faca griji cu privire la cazare, masa si transportul catre clinica.