Implant par Ramnicu Valcea

implant de par ramnicu valcea

Unul dintre aspectele care contribuie la o stare buna de spirit este parul bogat, plin de volum, care atrage atentia oricui, iar acest lucru il stiu si oamenii din Valcea, din ce in ce mai interesati de un implant par in Ramnicu Valcea.

Datorita importantei pe care o are podoaba capilara in aspectul fizic general, oamenii sunt tentati sa investeasca sume ce depasesc orice imaginatie pentru a-si pastra parul intr-o stare perfecta: tratamente de netezire, colorarea parului, tratamente de hidratare si multe altele.  Insa, ce se poate face atunci cand parul incepe sa cada mai mult decat de obicei? Aceasta intrebare si-o pun si persoanele din Valcea, care au inteles ca raspunsul este simplu: transplant de par in Ramnicu Valcea.

In medie, exista intre 75.000 si 150.000 de fire de par in cap, iar aproximativ 100 se pierd zilnic, ca parte a unui ciclu normal si complet sanatos. Ingrijorarea apare cand firele de par cad mai mult decat ar trebui si fenomenul devine vizibil. Simptomele caderii parului sunt graduale, acesta fiind motivul pentru care problema este depistata destul de tarziu, cand sampoanele, serurile si suplimentele nu mai pot contribui la refacerea podoabei capilare. Acesta este momentul unei vizite la medicul dermatolog, care va recomanda, cu siguranta, un implant de par. Ramnicu Valcea este, deocamdata, un oras in care disponibilitatea efectuarii acestei interventii lipseste.

Transplantul de par in Ramnicu Valcea – avantaj pentru persoanele care sufera de calvitie

Alternativa unui implant de par in Ramnicu Valcea vine ca o noutate pentru cetatenii acestui oras si o sansa pentru cei care isi doresc sa-si recapete stralucirea parului. Totusi, pana cand clinicile estetice vor lua decizia de a pune la dispozitia persoanelor din Ramnicu Valcea implant de par, medicul dermatolog va recomanda pacientului sa se orienteze de indata spre alte orase. In Romania exista foarte multe clinici renumite, care pun la dispozitia pacientilor cele mai noi tehnici in materie de transplant de par.

Pe masura ce se va observa o cerere din ce in ce mai mare a procedurii de transplant de par, Ramnicu Valcea, prin intermediul centrelor de chirurgie plastica si estetica, va fi un loc pe care multe persoane il vor alege pentru aceasta interventie.

Recomandari pentru persoanele din Ramnicu Valcea – implant de par in centre recunoscute

Echipa MININD le recomanda persoanelor interesate de transplant de par din Ramnicu Valcea sa aleaga una dintre clinicile din tara care s-au facut remarcate pentru rezultatele obtinute, fiind apreciate atat de pacientii romani, cat si de cei straini.

1. Motora Hair Transplant & Aesthetics

Motora Hair Transplant & Aesthetics este o clinica in care se poate realiza procedura de implant de par, aproape de Ramnicu Valcea. Chirurgii plasticieni din aceasta clinica folosesc tehnica FUE si sunt ultra specializati, fiind membri ai Societatii Internationale pentru Operatii de Reconstructie a Parului (ISHRS). Mai mult, Dr. Motora este si presedintele Societatii Romane pentru Chirurgia si Restaurarea parului.

In pretul de 1749 de euro (pentru 3000-5000 de fire) sau 2699 de euro (pentru 4500-8000 de fire) sunt incluse urmatoarele servicii:

  • consultatii preoperatorii si postoperatorii gratuite, in clinica sau online;
  • extragerea si implantarea foliculilor de par folosind cea mai inovativa tehnica;
  • tratament cu PRP;
  • cazare la hotel de 5 stele in regim all inclusive – un beneficiu excelent pentru persoanele care calatoresc pentru transplant de par din Ramnicu Valcea;
  • tratament medicamentos;
  • acoperirea cicatricilor cu par – unele persoane care sufera de alopecie dobandita in urma unor arsuri sau alte traume mecanice raman cu cicatrici la nivelul scalpului.

2. Clinica Dr Felix Hair Implant

In aceasta clinica se utilizeaza o tehnica noua, care simplifica tot procesul interventiei. Tehnica Q-FUE reda scalpului un aspect natural si placut, iar rezultatele sunt foarte rapide. In plus, in cazul femeilor care isi doresc implant de par se foloseste o metoda speciala numita „no shave session”, insemnand ca nu este necesar ca parul sa fie tuns inainte de interventie.

Dr. Felix Hair Implant asigura pacientilor care vin special pentru un transplant de par, din Ramnicu Valcea si din alte orase din tara, un pachet de servicii accesibile, care contine consiliere gratuita, reduceri pentru cazarea in oras si asistenta postoperatorie continua.