Implant de par Piatra Neamt

implant de par piatra neamt

Locuitorii orasului Piatra Neamt se arata tot mai interesati de procedura de implant de par. Nu este de mirare, avand in vedere ca din ce in ce mai multe persoane sunt afectate de calvitie. Este vorba in special despre barbati, care sunt cei mai afectati de pierderea masiva a firelor de par de pe scalp.

Orasul Piatra Neamt se evidentiaza prin frumusetea naturala, prin zonele pitoresti, fiind asociat cu istoria sa, cultura si toata bogatia etnografica transmisa din generatie in generatie. Tinand cont ca, in general, zona se caracterizeaza prin conservatorism si pastrarea traditiilor si obiceiurilor, faptul ca oamenii sunt interesati de transplant de par in Piatra Neamt este o surpriza placuta, aceasta fiind o procedura estetica moderna.

Totusi, tocmai faptul ca orasul este unul conservator poate fi motivul pentru care clinicile de medicina estetica intarzie sa puna la dispozitia clientilor procedura de implant de par in Piatra Neamt. Chiar daca din sistemul medical din Piatra Neamt lipseste aceasta procedura, acest lucru nu inseamna ca persoanele interesate nu au alternativa in alte orase din tara!

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Piatra-Neamt:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Motora (Med’Art Clinic)
  3. Lookclinic

 

Transplant de par in Piatra Neamt – De ce lipseste?

Momentan, transplantul de par in orasul Piatra Neamt ramane o procedura pe care cetatenii acestui oras inca o asteapta. Care ar fi motivul? Cel mai probabil este vorba despre lipsa echipamentului medical performant. Cu toate acestea, exista un numar considerabil de pietreni care se intereseaza permanent de locuri in care se poate realiza un implant de par, Piatra-Neamt iesind deocamdata din calcul.

Servicii de implant de par in Piatra Neamt – idee profitabila pentru clinici

Caderea parului poate fi cauzata de o varietate de factori, de la nutritie deficitara pana la dezechilibre hormonale si stres. La recomandarea medicului se utilizeaza, de obicei, creme si geluri care contin substante cu rol de stimulare a cresterii parului. Uneori, celor afectati le sunt administrate comprimate orale pentru incetinirea pierderii firelor de par.

Din pacate, aceste solutii tind sa dea gres, iar pacientul devine din ce in ce mai demoralizat. Astfel, o solutie recomandata, care a facut furori in medicina moderna, este un implant de par, Piatra Neamt fiind un oras in care oamenii sunt foarte interesati de aceasta procedura.

Una dintre cele mai cerute proceduri cosmetice din lume si una dintre cele mai cautate din Piatra Neamt este implantul de par. Se afla pe locul doi in topul interventiilor estetice pentru barbati, datorita functiei sale de restabilire a frumusetii podoabei capilare. Procedura se realizeaza prin extragerea manuala a unui numar de foliculi de par din zona donatoare. Ulterior, foliculii de par vor fi implantati direct in zona problematica, iar tot ce trebuie sa faca pacientul este sa astepte sa vada rezultatul final al interventiei.

Asadar, ideea posibilitatii unui implant de par in orasul Piatra Neamt ar trebui sa sune din ce in ce mai bine pentru proprietarii clinicilor estetice, fiind un serviciu foarte cautat, esential pentru sanatatea si confortul pietrenilor.

Clinici specializate in implant de par

In ceea ce priveste necesitatea pietrenilor de a putea beneficia de un transplant de par in Piatra Neamt, clinicile de medicina estetica din oras sunt momentan in stand by cand vine vorba despre aceasta procedura. Nu este o problema pentru persoanele interesate, intrucat interventia se poate realiza oriunde in tara.

Clinicile din Romania care ofera servicii de implant par se ghideaza dupa cele mai inalte standarde si au chiar si pacienti straini. Preturile unei proceduri de transplant de par variaza in functie de complexitatea interventiei.

Doua clinici medicale recomandate de echipa MININD pacientilor interesati de transplant de par in apropierea orasului Piatra Neamt sunt:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Motora Hair Transplant & Aesthetics

implant de par motora hair

Pe langa tratamentele dermato-cosmetice renumite, aceasta clinica pune la dispozitia clientilor si procedurile de implant de par, transplant de sprancene si mezoterapie pentru scalp. Pachetul promotional pentru implantul de par include consultatia gratuita, transfer la aeroport si cazarea la un hotel de 5 stele. Pretul de pornire pentru promotie este de 1800 de euro.

 

3. Lookclinic Hair Implant

implant de par lookclininc

In clinica, pacientii pot beneficia de tehnologia revolutionara FUE, adica extractia de unitati foliculare, iar rezultatele sunt incredibile. Pacientul nu o sa aiba dureri sau complicatii ale procedurii, iar efectele adverse sunt extrem de rare. Medicii garanteaza ca dupa o perioada de circa 3-6 luni parul va incepe sa creasca mai sanatos si mai bogat ca niciodata!