Implant de par Giurgiu

implant de par giurgiu

Ce este transplantul de par – interventia care le-a starnit atat de mult interes persoanelor din Giurgiu? Transplantul de par este o metoda permanenta de restaurare a podoabei capilare. Metoda consta in recoltarea unor fire de par impreuna cu radacina si introducerea acestora in zona afectata de calvitie. De regula, zona donatoare este cea din partea posterioara a scalpului. Parul transplantat incepe ciclul normal de crestere dupa 2-6 luni de la procedura de implant de par.

In orasul Giurgiu transplantul de par este un subiect destul de discutat printre persoanele care sufera de calvitie. Faptul ca interventie intarzie sa apara in clinicile estetice nu trebuie sa ii descurajeze pe oameni. Persoanele din Giurgiu interesate de implant par trebuie sa stie ca in Romania exista clinici medicale specializate in aceasta procedura, situate in marile orase.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Giurgiu:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Dr. Felix (Calitate 5/5, Pret 3/5) – https://drfelixhairimplant.ro/en/
  3. MedEstet

 

In ce consta pregatirea pentru un transplant par?

Dupa ce persoana in cauza a ales locul in care va beneficia de implant par, Giurgiu nefiind luat in calcul deocamdata, urmatorul pas consta in consultatie. Consultatia poate fi facuta in clinica sau online. Medicii au pus la dispozitia pacientilor varianta consultatiei online din cauza pandemiei, pentru a limita riscul expunerii. In plus, aceasta varianta este un avantaj pentru cei care au nevoie de implant par din Giurgiu, care nu vor fi nevoiti sa faca mai multe drumuri in alt oras.

Pentru a stabili amploarea interventiei si care este cea mai buna varianta de transplant de par, medicul va evalua, in primul rand, gradul de cadere a parului si stadiul in care se afla pacientul. De asemena, medicul specialist va pune pacientului cateva intrebari de rutina cu privire la starea generala de sanatate pentru a afla detalii precum:

  • daca exista afectiuni medicale de care sufera pacientul;
  • daca pacientul urmeaza in prezent anumite tratamente;
  • cand a inceput caderea excesiva a parului;
  • daca pierderea parului este observata si la alti membrii ai familiei.

Trecand prin aceasta evaluare, pacientii din Giurgiu interesati de implant par vor ajuta medicul sa inteleaga cauzele care stau la baza pierderii firelor de par. Astfel, specialistul de poate asigura ca tratamentul este efectuat in cel mai potrivit mod. Aceasta evaluare va ajuta si la stabilirea tehnicii utilizate si a pretului pe care il va avea interventia.

Unde pot face implant de par persoanele din Giurgiu?

Deocamdata, ideea unui transplant de par in orasul Giurgiu ramane la stadiul de deziderat. Asadar, medicii dermatologi isi indruma pacientii spre cabinetele medicale particulare din tara care au recenzii bune si aparatura medicala de ultima generatie.

Echipa MININD recomanda doua clinici medicale care se ridica la cele mai inalte standarde si ale caror servicii multumesc chiar si cei mai exigenti pacienti. Astfel, persoanele din Giurgiu interesate de un implant par isi pot indrepta atentia catre:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Centrul Medestet

Pe langa implantul de par care are la baza motive de ordin estetic, pacientii Centrului de Excelenta Medestet pot avea parte si de ajutor in tratarea alopeciei. Alopecia apare in urma unor traumatisme, care pot fi arsuri sau chiar smulgerea unei portiuni din scalp. Aceste experiente sunt extrem de traumatizante pentru pacienti, iar implantul de par ii poate ajuta sa depaseasca momentul si sa treaca mai usor si mai repede peste trauma suferita.

Tot pentru a veni in sprijinul pacientilor, centrul medical permite accesarea unor servicii medicale profesionale in rate fixe. Asadar, pacientii din Giurgiu interesati de implant de par in cadrul acestei clinici pot face un credit doar cu buletinul, simplu si rapid, care le va facilita realizarea procedurii.

3. Felix Hair Implant

In Clinica Dr. Felix Hair Implant lucreaza medici ultraspecializati, care se ocupa de toate etapele transplantului de par, de la anestezie, extractie si implantare prin metoda „Quality FUE”. Rezultatele extraordinare obtinute de medici sunt sustinute de recomandarile celor peste 3000 de pacienti care au beneficiat de interventia de implant de par in aceasta clinica. Preturile variaza in functie de complexitatea procedurii si sunt cuprinse intre 1000 si 2800 de euro.