Implant de par Galati

implant de par galati

De ce sunt oamenii atat de interesati de procedura de implant par in Galati? Ei bine, atat pentru femei, cat si pentru barbati, podoaba capilara este un subiect sensibil, intrucat tine de infatisare. Mai mult, este cunoscut faptul ca un aspect estetic placut le da oamenilor un plus de incredere in sine.

In speranta ca transplantul de par in orasul Galati va fi cat de curand disponibil, cei interesati de aceasta procedura pot alege, momentan, alte clinici de medicina estetica din Romania. In tara exista numeroase centre de implant par, care primesc clientii cu bratele deschise pentru a-i ajuta sa isi schimbe aspectul.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Galati:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
 2. Motora
 3. Clinica Parului

 

De ce este nevoie de implant de par in Galati?

Trebuie stiut ca peste 50% din populatia tarii se confrunta cu calvitie. Femeile sunt predispuse la caderea parului ca urmare a produselor de stilizare pe care le folosesc in exces sau ca efect al sarcinilor ori al stresului. Pe de alta parte, barbatii se confrunta cu o cadere excesiva a parului de scalp mai ales din cauza receptorilor de hormoni androgeni de la nivelul parului. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care persoanele din Galati ar avea nevoie de transplant par.

Alte cauze ale caderii parului pot fi:

 • deficientele nutritionale – o cauza frecventa a caderii parului, caz in care se recomanda vizita la un medic nutrionist si la un medic specializat in transplant par, Galati fiind unul dintre orasele unde oamenii sunt interesati de aceasta procedura;
 • factorii ereditari – caderea parului apare gradual si se manifesta in cazul barbatilor prin chelie, iar femeile vor avea un par din ce in mai rar.
 • perioade stresante – fie ca este vorba despre o trauma sau de o lunga perioada de anxietate, caderea parului poate fi cauzata de stres;
 • anumite medicamente – de exemplu, citostaticele utilizate in tratamentul cancerului.

Avantajele unui transplant de par in Galati

Avantajele pe care persoanele din Galati le-ar avea daca ar apela la un implant de par sunt aceleasi pe care le are orice pacient al unei clinici estetice in care acest serviciu este disponibil. Dovada multumirii pacientilor sta in review-urile pozitive pe care le au cele mai bune centre de implant de par din apropiere de Galati.

Vorbind despre avantajele alegerii unui implant de par, trebuie sa se mentioneze perioada scurta de vindecare. Persoanele care au avut parte de un transplant de par, din Galati, spun ca nu au avut dureri si nu au resimtit disconfort in zona, dat fiind faptul ca interventia nu a avut la baza suturi chirurgicale.

Tehnica este una sigura, fapt dovedit de numarul mare de pacienti multumiti din Galati care au facut implant de par. In plus, in urma interventiei, pacientii nu au ramas cu cicatrici sau semne inestetice, ci doar cu o podoaba capilara bogata si sanatoasa.

Transplant de par in apropiere de Galati – recomandari si preturi

Cu cat vor exista mai multi doritori de implant de par in orasul Galati, cu atat clinicile vor fi mai tentate sa investeasca intr-o asemenea procedura. Pana atunci, insa, exista solutii la indemana celor interesati de aceasta interventie estetica.

Chiar daca la ora actuala lipsesc clinicile care sa puna la dispozitie interventii de implant de par in Galati, orasele din apropriere vin in intampinarea nevoilor celor care doresc o astfel de interventie. In Romania exista clinici estetice apreciate chiar si de catre pacientii straini. In pachetele oferite de catre acestea intra nu doar procedura de implant de par, ci si transferul de la si catre aeroport sau cazarea pentru pacientii care vin din Galati pentru transplant de par.

Echipa MININD recomanda celor care se gandesc la posibilitatea unui implant de par sa consulte ofertele urmatoarelor clinici estetice, care fac parte din topul celor mai bune din Romania.

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Motora Hair Transplant & Aesthetics

Clinica Motora Hair Transplant & Aesthetics pune la dispozitia pacientilor care vin special din Galati pentru implant par servicii ireprosabile la preturi foarte bune. De exemplu, un pachet care costa 1800 de euro include: consultatie, transfer de la si catre aeroport, cazare la hotel de 5 stele, implantul de par si consultul postoperatoriu.

 

3. Clinica Parului

Medicii din aceasta clinica sunt specialisti in chirurgia transplantului de par si pun la dispozitia pacientilor numeroase interventii menite sa le ofere o podoaba capilara sanatoasa si bogata. Printre acestea se numara:

 • tratament PRP impotriva caderii parului;
 • mezoterapie impotriva caderii parului;
 • mezoterapie aplicata cu Dermapen alopecie.

Persoanele din Galati care apeleaza la Clinica Parului pentru implant de par pot beneficia si de pachete promotionale:

 • transplant par micro FUE+PRP postoperator, 1000-2000 de grafturi, 3000-5000 de fire de par – pret incepand de la 1800 de euro;
 • transplant par micro FUE+PRP postoperator, 2000-3500 de grafturi, 5000-8000 de fire de par – pret incepand de la 2800 de euro;
 • transplant par printre firele de par – 2 euro / graft.