Implant de par Drobeta-Turnu Severin

implant de par drobeta turnu severin

Drobeta-Turnu Severin este orasul din Oltenia in care oamenii sunt foarte interesati de implantul de par. Este normal, avand in vedere ca subtierea firului de par si caderea excesiva sunt destul de frecvente in randul populatiei, iar acest lucru se intampla dintr-o serie de motive.

Fie ca este vorba despre anumite deficiente de vitamine sau probleme de sanatate mai grave, caderea parului trebuie interpretata ca un semnal de alarma al corpului. Este indiscutabila importanta aspectului podoabei capilare in viata oamenilor, iar acest lucru este de ajuns pentru a justifica nevoia de transplant de par in Drobeta-Turnu Severin.

Transplantul de par in orasul Drobeta-Turnu Severin a devenit o procedura din ce in ce mai dorita de catre persoanele care se confrunta cu pierderea brusca a parului. Momentan, pana cand clinicile estetice din oras vor satisface aceasta nevoie a oamenilor, persoanele care locuiesc in Drobeta-Turnu Severin trebuie sa stie ca implant de par se poate face in alte orase foarte apropiate.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Drobeta-Turnu-Severin:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro

Cauzele caderii parului

Daca fenomenul caderii parului este unul trecator sau se accentueaza pe zi ce trece, nu o poate constata decat medicul dermatolog, in urma unui consult adecvat. Asadar, consultul la medic este primul lucru pe care trebuie sa il faca cei interesati de implant par in Drobeta-Turnu Severin.

De cele mai multe ori, in cazul femeilor, medicul asocieaza caderea parului cu obiceiurile daunatoare de a prinde foarte strans parul in coada sau cu utilizarea unor produse cosmetice in exces. Asadar, femeile care nu au avut grija in mod corespunzator de podoaba capilara, cauta acum metode de transplant par in Drobeta-Turnu Severin.

Cei mai afectati de calvitie sunt, insa, barbatii. Mai grav este ca majoritatea refuza sa vorbeasca despre acest subiect, considerandu-l tabu pentru ca le afecteaza stima de sine. La barbati, cauza principala a caderii parului este alopecia androgenica, o afectiune determinata genetic, a carei prevalenta creste odata cu varsta. Daca informatiile despre implant de par in orasul Drobeta-Turnu Severin ar fi mai usor de accesat de catre cei afectati, cu siguranta oamenii ar fi mai deschisi si s-ar gasi solutii.

O alta cauza des intalnita, din experienta doctorilor, este stresul constant in viata pacientului, care nu afecteaza doar psihicul, ci si aspectul fizic. Bineinteles, nici cei din Drobeta-Turnu Severin nu au scapat de problema care afecteaza intreaga lume. Pentru ca efectele negative se observa mai ales la nivelul podoabei capilare, persoanele afectate sfarsesc prin a cauta implant de par in Drobeta-Turnu Severin.

Transplant de par in orasul Drobeta-Turnu Severin, posibil in viitor?

Uneori, pacientilor care sufera de calvitie in stadiu incipient li se recomanda si sampoane sau alte solutii care sa stagneze procesul, insa acestea nu au foarte mult succes. De aceea, solutia cea mai potrivita ramane implantul de par, Drobeta-Turnu Severin avand foarte multi doritori care ar vrea sa beneficieze de o asemenea procedura.

Chiar daca in Drobeta-Turnu Severin implantul de par lipseste de pe lista serviciilor estetice, in oras se gasesc cabinete medicale pentru implanturi stomatologice, chirurgie plastica si cosmetica, iar sansele de a putea beneficia de un transplant par in Drobeta-Turnu Severin vor creste in urmatorii ani. Motivul este dorinta oamenilor de a avea podoaba capilara revitalizata si o infatisare care sa le redea increderea.

 

Top Clinici recomandate:

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

Implant de par aproape de Drobeta Turnu Severin – recomandari

Drobeta-Turnu Severin este un oras din care se poate ajunge in cele mai importante puncte din tara, atat cu masina personala, cat si cu trenul. Deci, cei interesati de implant par din Drobeta-Turnu Severin se pot deplasa in orice zona in care interventia este disponibila.

Echipa MININD recomanda un centru medical specializat in transplant par, Drobeta-Turnu Severin aflandu-se foarte aproape de acesta: Clinica Dr. FUE.

Extrem de cunoscut atat in Romania, cat si in afara tarii, Dr. FUE le ofera pacientilor o experienta ireprosabila la cele mai mici preturi. Pachetele de care pot beneficia clientii clinicii sunt:

 • Implant de par si terapia scalpului, pana in 5000 de fire implantate – 1590 de euro;
 • Implant de par si terapia scalpului, pana in 8000 de fire implantate – 2590 de euro.

Ambele variante includ:

 • implant de par si terapia scalpului, realizate in 1-2 zile, in functie de caz;
 • implant de par facut de catre medici excelenti, acreditati in Uniunea Europeana;
 • folosirea metodei FUE si DHI – cea mai noua tehnologie;
 • cazare all inclusive in orasul in care se face implantul de par, aproape de Drobeta-Turnu Severin;
 • asistenta 24/24;
 • consultatie gratuita, online sau la clinica.