Implant de par Calarasi

implant de par calarasi

Este Calarasi un oras cunoscut pentru sectorul medical – mai cu seama ramura estetica si implant de par? Un posibil raspuns este ca ar fi loc de mai bine. Calarasiul este cunoscut, indeosebi, pentru industria alimentara, industria de PAL melaminat, industria siderurgica, industria de hartie si industria de prefabricate. Asadar, economia orasului este destul de dezvoltata, iar viata locuitorilor poate fi caracterizata ca una agitata. Capacitatea industriala a orasului aduce o serie de beneficii, gratie ambitiei oamenilor de a sustine productia acestuia, insa, in ceea ce priveste medicina estetica, lucrurile sunt discutabile.

De-a lungul timpului, s-a inregistrat un numar considerabil de persoane in Calarasi care au nevoie de transplant par. Medicii dermatologi iau in calcul si posibilitatea ca nivelul industrial si mediul toxic sa cauzeze caderea parului. Nu este dovedita stiintific legatura clara, insa anumite studii coreleaza poluarea si factorii externi cu fenomenul calvitiei. Astfel, persoanele din Calarasi au nevoie de implant de par, fiind predispuse sa se confrunte cu calvitia.

Trebuie mentionat ca tratamentele aplicate local sau capsulele pe baza de plante nu sunt foarte eficiente. Observand acest lucru, oamenii din Calarasi au devenit din ce in ce mai interesati de implant de par, iar acum clinicile din toata tara care efectueaza aceasta procedura au un numar considerabil de pacienti care provin din acest oras. Faptul ca implantul de par intarzie sa apara in clinicile din Calarasi nu a fost un impediment pentru cei care si-au dorit sa isi imbunatateasca aspectul fizic.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Calarasi:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Hair & Face Clinic

Cum este perceput transplantul de par in orasul Calarasi?

Transplantul de par in orasul Calarasi este o necesitate care ar implini dorinta oamenilor de a isi imbunatati aspectul fizic chiar in orasul in care locuiesc. De aceea, proiectele de dezvoltare si modernizare a clinicilor din oras, menite sa permita oamenilor accesul la orice fel de interventie, printre care si implantul de par in Calarasi, ar fi niste initiative primite cu bratele deschise.

Este implantul de par costisitor?

Implantul de par in apropiere de Calarasi si in orice alta zona a tarii nu are un pret fix. Sumele variaza in functie de diverse conditii, iar acest lucru face ca implantul capilar sa se poata adapta in functie de bugetul fiecarui doritor.

O prima conditie este numarul de foliculi necesari pentru procedura, pretul fiind direct proportional. Astfel, specialistul va face o simulare, calculand numarul de foliculi necesari in zonele lipsite de par. Pacientul va afla toate aceste detalii in timpul consultatiei dinaintea interventiei.

In functie de cazul fiecarui pacient, zonele care necesita implant pot fi ample, mai mici sau disparate. Numarul de radacini necesare depinde de client, care va dori, in general, un rezultat natural si in concordanta cu aspectul pe care il avea inainte sa fie afectat de calvitie.

Metoda folosita modifica substantial pretul interventiei de transplant de par. Medicul specialist va propune cea mai potrivita tehnica in functie de caz. La ora actuala, exista doua tehnici principale: FUE si FUT. Pretul primei proceduri se incadreaza intre 1000-2800 de euro, iar metoda FUT poate fi realizata cu minim 1500 de euro.

Clinici de top pentru transplant de par

Avand o pozitionare strategica in sudul Munteniei, orasul Calarasi are avantajul conexiunilor cu cele mai importante orase si regiuni reprezentative pentru dezvoltarea sudica a tarii. Asadar, cei care cauta transplant de par in Calarasi au posibilitatea de a se indrepta cu usurinta catre orice clinica medicala specializata in transplantul de par.

Echipa MININD recomanda persoanelor din Calarasi implant de par intr-una din urmatoarele clinici estetice:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Hair & Face Aesthetics Clinique

Clinica beneficiaza de aparatura performanta si ofera clientului optiunea de  a utiliza metoda Micro FUE Regenerativ pentru transplantul de par. Pretul unei consultatii pentru un eventual transplant de par, inclusiv analiza tricoscopica, este de 280 de lei. Pretul interventiei propiu-zise este de 1800 de euro, iar serviciile medicale nu se limiteaza doar aici. Echipa de medici specialisti din clinica Hair & Face Aesthetics se ocupa si de transplant de par la nivelul sprancenelor si barbiei.