Implant de par in Baia Mare 

implant de par baia mare

Baimarenii cauta din ce in ce mai des clinici in care se poate realiza un implant de par in Baia Mare. Nu este de mirare, avand in vedere ca in conformitate cu statisticile anului 2019, s-a observat ca mai mult de 70% din populatia Romaniei se confrunta cu caderea excesiva a parului. De exemplu, oamenii marturisesc faptul ca aceasta afectiune, denumita in termeni medicali calvitie, are un impact major asupra psihicului si fizicului, ceea ce face imperativa necesitatea transplantului de par in Baia Mare. Motivul este cat se poate de simplu: oamenii au fost intotdeauna influentati de cum isi percep aspectul fizic si mai ales de cum sunt vazuti de ceilalti din jur.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Baia-Mare:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Dr. Felix (Calitate 5/5, Pret 3/5) – https://drfelixhairimplant.ro/en/

 

Cauzele caderii excesive a parului

Caderea parului – motiv pentru care este necesara procedura de implant de par in Baia Mare –  se manifesta indeosebi la nivelul podoabei capilare, dar si la nivelul corpului, in functie de gravitate si de stadiul in care se afla. Calvitia poate avea mai multe cauze, iar cele mai relevante au fost identificate de cadrele medicale specializate si sunt urmatoarele:

  • sarcina – mai exact, hormonii din timpul sarcinilor afecteaza cresterea parului la femei, insa, in unele cazuri si cu tratamente adecvate, podoaba capilara se poate regenera;
  • nutritia neadecvata – lipsa proteinelor sau fierului din dieta zilnica nu cauzeaza doar pierdere brusca in greutate, ci si caderea parului;
  • stilizatul excesiv al parului – folosirea frecventa a instrumentelor de styling la temperaturi ridicate deterioreaza firele de par si incetineste cresterea acestora;
  • stresul;
  • factorii genetici.

Statisticile arata ca peste jumatate din barbatii si femeile din Baia Mare, majoritatea persoane trecute de varsta de 50 de ani, au probleme cu caderea parului si cauta solutii online, cea mai frecventa cautare fiind implant de par in Baia Mare.

Simptome si solutii pentru calvitie – transplantul de par in Baia Mare

Ca si prime simptome ale aparitiei calvitiei, s-au observat cel mai des zone lipsite de par la nivelul scalpului. Acestea sunt inegale, destul de evidente pentru pacient si au de regula o forma rotunda. La unele persoane au existat si alte simptome: iritatii, roseata si mancarimi ale zonei.

Daca la un consult la medicul dermatologic se va recomanda vesnicul sampon de regenerare a parului si lotiune pentru par cu protectie termica – metode care nu functioneaza in realitate – oamenii se pot informa imediat din mediul online despre implantul de par Baia Mare – o metoda rapida, sigura si eficienta.

Cat de profesionale sunt serviciile de implant de par in orasul Baia Mare?

Baia Mare, un oras in plina expansiune economica si sociala, cu rezultate evidente mai ales in calitatea serviciilor medicale, se bucura de prilejul de a oferi celor care au nevoie o procedura complexa pentru recuperarea podoabei capilare –  implant de par in Baia Mare.

Serviciile de transplant de par in Baia Mare se realizeaza la cele mai inalte standarde, de catre medici cu experienta in domeniul chirurgiei estetice. Pe langa implantul de par la nivelul scalpului, in Baia Mare se poate face chiar si transplant de gene – o procedura extrem de delicata in chirurgia plastica.

Unde se poate face un transplant de par in Baia Mare?

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com