Implant de par Braila

implant de par braila

Podoaba capilara joaca un rol foarte important in construirea unei imagini placute de sine, iar caderea sa nu poate decat sa aiba un impact major asupra psihicului, motiv pentru care si oamenii din Braila sunt interesati de implant de par. Caderea parului poate fi un simptom al unei boli si trebuie considerat un semnal de alarma al organismului care atrage atentia ca ceva nu este tocmai in regula.

Desi in Braila transplantul de par este o interventie estetica de care oamenii sunt interesati, acestia trebuie sa se deplaseze in alte orase din Romania pentru a beneficia de tratament. Impedimentul nu este atat de mare, deoarece in apropierea Brailei exista clinici renumite in care lucreaza medici ultraspecializati, apreciati chiar si de catre pacientii straini, care vin in Romania special pentru implant de par.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Braila:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
 2. Motora
 3. Egoclinic

 

Caderea parului are mai multe cauze?

Cauzele caderii parului sunt in general destul de variate si dificil de anticipat, iar mai mult de 60% din populatia tarii le ignora. Conform statisticilor, cele mai frecvente cauze ale caderii parului – motivul pentru care in Braila transplantul de par este extrem de cautat – sunt urmatoarele:

 • modificarile hormonale – valorile anormale la nivelul androgenilor pot afecta sanatatea firelor de par;
 • mostenirea genetica – joaca un rol important, iar persoanele cu un asemenea istoric in familie ar trebui sa contacteze inca de la primele semne un medic dermatolog;
 • stresul si problemele emotionale – la un moment dat, majoritatea oamenilor au avut o perioada mai stresata in viata, care poate avea drept efect o cadere accentuata a parului;
 • medicamentele – anumite tratamente au in compozitie substante nocive care pot afecta podoaba capilara;
 • procedurile cosmetice – subtierea firelor de par este cauzata cel mai des de spalarea excesiva, decolorarea sau vopsirea repetata a parului.

Implantul de par – solutie viabila pentru imbunatatirea aspectului podoabei capilare

Implantul de par, metoda de care sunt interesati cetatenii orasului Braila, este cea mai buna solutie care poate reda densitatea podoabei capilare. Se poate incerca rezolvarea problemei caderii parului si cu sampoane, masti, sau suplimente alimentare, insa s-a constatat ca acestea nu ofera niciun rezultat, chiar si dupa un timp indelungat. De aceea, medicul recomanda transplant de par in Braila celor interesati.

Cea mai noua tehnica in materie de implant de par este tehnica Folicular Unit Extraction (FUE), realizata cu ajutorul unui aparat special, numit Smart Graft. Exista si alte proceduri de realizare a implantului de par, de exemplu Folicular Unit Transplant (FUT).

Cum este perceput implantul de par in Braila?

Braila este cu siguranta un important centru turistic si balneoterapeutic. Din pacate, pe langa sesiunile terapeutice lipsesc serviciile de implant par in orasul Braila, care ar fi atras si mai multe persoane in oras. Orasul se afla in curs de dezvoltare economica, fapt pentru care este posibil ca transplantul de par, alaturi de alte interventii estetice, sa fie disponibil in viitor.

Unde fac persoanele din Braila implant de par?

Persoanele care au dorit sa faca un transplant de par in Braila s-au orientat catre alte orase, in care clinicile private pun la dispozitie cazare gratuita, asistenta medicala pe tot parcusul procedurii si transport asigurat de la si catre aeroport.

Iata unde pot beneficia persoanele din Braila de implant de par la cele mai inalte standarde, conform recomandarilor echipei MININD:

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate din Cluj, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 31, Cluj-Napoca 400699
 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Motora Hair Transplant & Aesthetics

Motora Hair Transplant & Aesthetics este o clinica in cadrul careia se va simti excelent orice pacient care viseaza sa aiba parte de ingrijiri medicale de top. Pretul estimativ al unei interventii de transplant de par atinge in aceasta clinica sume cuprinse intre 1749-2699 euro, in functie de tipul procedurii si de complexitate.

 

3. Egoclinic

Clinica este specializata in mai multe proceduri de natura estetica, printre care si implantul de par. De altfel, inca din anul 1997, Egoclinic ofera pacientilor dotare tehnica moderna si personal medical calificat in domeniul implantului de par. In clinica se folosesc doua metode de implant: STRIP si FUE. Medicii asigura ca rezultatul se va caracteriza printr-o imagine naturala a scalpului si o podoaba capilara de invidiat.