Implant de par Botosani

Implant de par Botosani

Caderea parului este cauzata de o combinatie de factori incontrolabili si afecteaza persoane din toata tara, inclusiv Botosani, implantul de par fiind singura solutie care da rezultate 100%. Care sunt acesti factori? Poate fi vorba despre varsta inaintata, modificarile hormonale sau chiar mostenirea genetica. Indiferent de cauza, caderea excesiva a parului afecteaza calitatea vietii oamenilor si scade increderea de sine.

Infatisarea unui om este cartea sa de vizita si prin intermediul sau se formeaza prima impresie. De aceea, persoanele care sufera de calvitie sunt incurajate de catre medicii specialisti sa apeleze la transplant de par, Botosani fiind un oras care are mare nevoie de acest serviciu in clinicile estetice. Trebuie ca oamenii sa inteleaga faptul ca sumele de bani cheltuite pe tratamente cosmetice si suplimente alimentare care promit sa redea bogatia podoabei capilare sunt in zadar.

O solutie preferata si de locuitorii din Botosani, implantul de par a devenit din ce in ce mai cunoscut la nivel national si international, mai ales in ultima perioada. Din fericire, botosanenii au acces la transplant de par, aflandu-se in apropiere de clinici in care aceasta procedura este posibila la cele mai inalte standarde.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Botosani:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Med Art
  3. Galivi

 

Implant de par in Botosani – cand va fi posibil?

Curiozitatea multor persoane interesate este daca transplantul de par in Botosani va fi disponibil cat mai curand. Este bine de stiut ca centrele medicale iau in calcul posibilitatea unor investitii care sa permita realizarea implantului de par in orasul Botosani.

Cu toate acestea, posibilii pacienti din Botosani nu trebuie sa renunte la implant de par si la ideea de a avea o podoaba capilara perfecta. Este necesara o simpla cautare a celor mai bune clinici din tara, iar ideea de transplant de par in Botosani se transforma, astfel, in transplant de par oriunde, oricand si pentru oricine.

Clinici din Romania in care se face implant de par

Echipa MININD le recomanda celor care au nevoie de implant de par in apropiere de Botosani clinici estetice care se afla in topul celor mai bune centre medicale din tara cand vine vorba despre tehnici moderne. Printre clinicile care ofera servicii medicale excelente se numara si:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate din Cluj, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 31, Cluj-Napoca 400699
  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Med’Art Clinic

In cadrul Med’Art Clinic functioneaza centrul de transplant Motora Hair Transplantation & Aesthetics. Mediul in care se desfasoara intreaga activitate este unul care celebreaza frumusetea si sanatatea si in care pacientii sunt inconjurati de eleganta intr-o atmosfera relaxanta.

Echipa de medici a clinicii a fost printre primele care au adus conceptul de transplant de par prin metoda revolutionara FUE in Romania. In clinica sunt disponibile mai multe pachete promotionale din care pacientii, sfatuiti de medic, pot alege:

  • transplant de par prin metoda FUE, terapie PRP pentru scalp, tratament laser, 3000-5000 de fire si servicii all inclusive (cazare, transport de la si catre aeroport, masa) – 1995 euro;
  • transplant de par prin metoda FUE, terapie PRP pentru scalp, tratament laser, 4500-8000 de fire si servicii all inclusive (cazare, transport de la si catre aeroport, masa) – 2995 euro.

 

3. Galivi Hair Transplant

Medicii care realizeaza interventii de transplant de par in aceasta clinica sunt descrisi de catre pacienti drept o echipa care reuseste sa faca performanta prin dexteritate si minutiozitate. Unul dintre cadrele medicale cu cele mai multe interventii la activ in domeniu este Dr. Gaurav Narad, care a avut inclusiv pacienti din Botosani, implantul de par fiind extrem de cerut.

Clinica se caracterizeaza prin seriozitate, pasiune pentru peformanta si dorinta de a asigura un act medical de cea mai inalta calitate. La Galvi Hair Transplant, medicii abordeaza tehnici avansate, combinate si individualizate, in functie de fiecare caz in parte.

 

Concluziile noastre

Este firesc ca oamenii sa vada ca pe o necesitate implantul de par in Botosani. Aceasta este cea mai potrivita alegere pentru pacientul care doreste rezultate rapide si de lunga durata, indiferent de orasul in care se afla. Chiar daca procedura este destul de costisitoare pentru anumite bugete, investitia va fi una pe viata, iar vestea buna este ca unele clinici ofera posibilitatea de a achita procedura in rate.