Implant de par Barlad

implant de par barlad

De ce pe oamenii din Barlad ii atrage ideea unui implant de par? Intrebarea este pertinenta, avand in vedere ca orasul din judetul Vaslui nu este foarte dezvoltat. Totusi, nu multi cunosc traumele si inhibitiile celor care sufera de caderea excesiva a parului. Calvitia afecteaza nu numai aspectul fizic, ci si starea psihica, acesta fiind motivul pentru care in Barlad interventia de transplant de par ar fi extrem de benefica si binevenita.

De cele mai multe ori, transplantul de par reprezinta o terapie menita sa le redea oamenilor increderea in sine. Usor de spus, mai greu de realizat. Momentan, implantul de par in orasul Barlad ramane la stadiul de deziderat. Cauza poate fi si mentalitatea majoritatii oamenilor, care nu vedeau calvitia ca pe ceva anormal pana de curand. Totusi, odata cu trecerea timpului si evoluand, din ce in ce mai multe persoane au devenit interesate de transplant de par, Barlad fiind locul in care o clinica ce ofera astfel de servicii ar avea succes.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Barlad:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Medestet
  3. Lookclinic

 

Ce sanse au oamenii sa beneficieze de transplant de par in Barlad?

Se pune intrebarea: de ce nu exista interes in deschiderea de clinici private care sa puna la dispozitia pacientului si interventia de transplant de par in orasul Barlad? Explicatia poate sa vina de la stadiul tranzitiei economice prin care trece municipiul, iar infrastructura rutiera nu este tocmai un punct forte.

De asemenea, neimplicarea cetatenilor in utilizarea programelor guvernamentale care ofera fonduri nerambursabile este tot o cauza pentru care sistemul medical nu este destul de ofertant in ceea ce priveste procedurile estetice. Luand in considerare dimensiunea unei nevoi a implantului par, Barlad este un oras care s-ar putea dezvolta din acest punct de vedere in viitor.

Unde pot face locuitorii orasului Barlad implant de par?

Chiar daca orasul Barlad mai are nevoie de imbunatatiri la nivelul medicinei estetice, implantul de par se poate realiza in apropiere, in alte orase din Romania. Clinicile din tara utilizeaza tehnici performante si incurajeaza pacientii sa le faca o vizita pentru a se convinge de acest lucru.

Metoda folosita de catre esteticienii din clinici de renume din Romania este FUE – cea mai noua tehnica in transplantul de par. Aceasta este o procedura chirurgicala prin care zonele afectate de calvitie sunt acoperite cu foliculi colectati din alte parti ale corpului, numite parti donatoare.

Conform recomandarilor echipei MININD, persoanele interesate de implant de par din Barlad pot apela cu incredere la urmatoarele clinici in care se realizeaza aceasta procedura:

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate din Cluj, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 31, Cluj-Napoca 400699
  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Clinica Medestet

Infiintata in anul 1993, clinica a devenit centru de excelenta in 2012, iar pacientii care i-au trecut pragul, romani sau straini, au fost mai mult decat multumiti de serviciile oferite. Cei care sufera de calvitie pot beneficia de transplant de par la cele mai inalte standarde in clinica Medestet. Preturile sunt accesibile oricui, datorita faptul ca pacientilor le este oferita oportunitatea de a achita toate costurile cu implantul de par in rate.

 

3. Lookclinic Hair Implant

Lookclinic este unul dintre cele mai specializate centre de diagnosticare si preventie, iar persoanele din Barlad interesate de implant de par sunt incurajate sa apeleze cu incredere la echipa de medici de aici. Echipa Lookclinic s-a specializat efectuand sute de implanturi de par in Paris, Geneva, Atena, Liverpool si Amsterdam.

Informarea, diagnosticarea si tratamentul recomandat pentru fiecare pacient sunt oferite de dermatologul si doctorul in stiinte, Dr. Panagiotis Viatzis. Preturile variaza in functie de complexitatea interventiei de implant de par, de la 1.560 de euro pana la 4.700 de euro, iar rezultatele sunt peste asteptari de fiecare data.

Concluzii

Resursele economice reprezinta totalitatea elementelor care pot fi utilizate pentru producerea de bunuri si satisfacerea nevoilor. Asadar, daca la nivel national, mai ales in cazul orasului Barlad, dezvoltarea economica va fi din ce in ce mai accentuata, populatia va avea privilegiul de a beneficia de un sistem medical complet. Pana atunci, insa, pentru cei din Barlad implantul de par va fi mereu posibil in clinicile din restul tarii.