Implant de par Constanta

implant de par constanta

Un oras care se face atat de remarcat prin atractiile turistice si prin distractia si relaxarea pe care o ofera turistilor, cu siguranta se face remarcat si prin serviciile de implant de par Constanta sau alte servicii de natura estetica si medicala, asigurate de clinicile private de aici. Procedura de implant de par nu mai are secrete pentru medicii specialisti, care au atat pacienti romani, cat si straini pe lista de asteptare, pacienti afectati de calvitie sau care isi pierd parul din motive medicale sau cosmetice.

Podoaba capilara este unul din cele mai importante simboluri ale frumusetii atat pentru femei, cat si pentru barbati, iar pierderea firelor de par streseaza si deranjeaza persoanele in cauza, aducand prejudicii pe plan personal, afectiv, social si profesional. Din fericire, chirurgia plastica avansata ofera pacientilor posibilitatea de a-si redobandi frumusetea prin servicii accesibile ca si pret, cu rezoltate notabile pe o perioada indelungata.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Constanta:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Clinica Parului
  3. Lookclinic

 

Ce sustine necesitatea unui transplant de par in Constanta?

Interventia de transplant de par in Constanta este in primul rand sustinuta de pierderea definitiva a parului, pierdere cauzata de factori genetici, ereditari, dar si de stres, de o lipsa de vitamine sau de alte dereglari hormonale, tratamente cosmetice sau alte cauze. Din experienta, pacientii sustin ca tratamentele naturiste sau alopate de tipul pastilelor, spray-urilor, cremelor sau pudrelor, ori suplimentele alimentare nu functioneaza sau, mai mult, au efecte secundare foarte grave asupra sanatatii.

Un alt motiv important ce sustine necesitatea interventiei de transplant de par este faptul ca absenta parului poate determina aparitia depresiei, poate provoca pacientilor probleme de natura psihica, lipsa increderii in sine, dar si probleme ce tin de posibilitatea de a gasi un partener de cuplu sau un job mai bun. Practic, lipsa parului poate aduce pacientilor sentimente negative si le poate afecta viata personala sau profesionala.

Avantajele serviciilor de implant de par din orasul Constanta

Serviciile de implant de par din orasul Constanta sunt necesare persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca look-ul, podoaba capilara si sa isi recapete aspectul fizic mult visat. Avantajele implantului de par din punct de vedere medical fac referire la:

  • Folosirea aparaturii si instrumentelor de inalta calitate, la fel de bune ca si cele folosite de clinicile din strainatate;
  • Pacientii nu resimt durere, nu au sangerari si operatia in sine nu lasa cicatrici vizibile;
  • Pacientii isi recupereaza firele de par la grosimea si structura celor naturale;
  • Cadrele medicale dispun de experienta profesionala necesara pentru a face aceste interventii;
  • Conditiile de igiena si de siguranta personala sunt respectate la standarde europene.

Pe langa aceste aspecte medicale, pacientii iau in calcul si avantajele turistice:

  • Constanta este un oras dezvoltat din punct de vedere turistic, usor accesibil cu absolut toate mijloacele de transport (masina, avion, tren, autobuz);
  • Oportunitati de relaxare, de distractie, obiective turistice si oportunitati de cazare numeroase.

Clinicile private la serviciile carora pot apela pacientii interesati de un transplant de par in Constanta

Clinicile private care ofera servicii impecabile de transplant de par in Constanta sunt:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Clinica Parului

implant de par clinica parului constanta

  • Clinica Parului

In Clinica Parului din Constanta  pasesc pacienti interesati de servicii de transplant de par, care sufera atat de alopecie in stadii incipiente, cat si de calvitie in stadii foarte avansate. Cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in Clinica Parului se folosesc de tehnica Micro FUE Regenerativ, care le ofera pacientilor garantia ca parul implantat le creste pe tot parcursul vietii.

Preturile practicate in aceasta clinica sunt:

  • 4 sedinte de mezoterapie si PRP alopecie – 1080 de euro;
  • Mezoterapie si PRP alopecie – 300 de euro pe sedinta
  • 4 sedinte PRP impotriva caderii parului – 600 de euro;
  • transplant de par Micro FUE cu 3000-5000 de fire de par – 1800 de euro;
  • transplant de par Micro FUE si PRP postoperator 2 zile cu 5000-8000 de fire de par – 2800 de euro.

Contact:

  • Sulmona nr. 28, etaj 1 (Piata Ovidiu), Constanța, România;

 

3. Look Clinic

implant de par lookclininc

  • Look Clinic, Bucuresti

O alta clinica la care pot apela cu succes pacientii interesati de serviciile de implant de par este Look Clinic din Bucuresti, nu foarte departe de Constanta, specializata in asemenea servicii, folosind cea mai moderna metoda, FUE, care presupune inlocuirea firelor de par cazute cu ajutorul foliculilor extrasi.

Tehnica FUE este folosita in clinici de specialitate din intreaga lume, nu lasa cicatrici, nu provoaca sangerari si garanteaza un rezultat 100% natural. Pretul cerut pentru un implant de par in cadrul clinicii incepe de la 1560 de euro, iar suma maxima pe o zona foarte extinsa este de 4700 de euro. Perioada de recuperare este minima, pacientii se pot intoarce la locul de munca a doua zi dupa implant.

Contact:

  • Calea Dorobantilor 188-190, Sector 1, Bucuresti, Romania;
  • office@lookclinic.ro;
  • +40 21 320 34 77, +40 745 200 282.

Concluzii trase de pacientii care au optat pentru interventia de implant de par in Constanta

Pacientii care au optat pentru o interventie de implant de par in Constanta isi exprima in mediul online parerile pe care le au in urma acestei experiente. Opiniile sunt pozitive, pacientii se declara multumiti pentru ca nu au simtit durere in timpul procedurii, pentru ca rezultatele sunt vizibile la cateva saptamani si cicatricile sunt inexistente.

De asemenea, profesionalismul medicilor si conditiile oferite de clinicile private, precum si oportunitatile de distractie si relaxare din oras sunt in topul avantajelor mentionate de pacienti.