Implant de par Vaslui

implant de par vaslui

Caderea parului este o conditie dermatologica cu care numeroase persoane se confrunta pe parcursul vietii cel putin o data, acesta fiind si motivul pentru care persoanele din Vaslui sunt din ce in ce mai interesate de implantul de par.

Aceasta problema dermatologica se manifesta in mod diferit la femei si la barbati. Mai precis, daca in cazul doamnelor tendinta este ca parul sa se subtieze si sa fie extrem de degradat si ulterior sa cada, barbatii pot ajunge sa isi piarda complet parul pe regiuni mari ale scalpului. In cazul barbatilor, calvitia se instaleaza prin retragerea liniei parului, iar la femei prin rarirea parului.

O statistica elaborata la nivel national a demonstrat faptul ca aproximativ 70% din populatie se confrunta cu caderea excesiva a parului, iar tratamentele naturiste nu dau roade – motiv pentru care interesul pentru transplant de par a crescut si in Vaslui.

Avand in vedere ca dezvoltarea economica si performantele sistemului medical au stagnat in Vaslui, implantul de par se poate realiza in alte orase din Romania, mai dezvoltate din acest punct de vedere.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Vaslui:

 1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
 2. Med’Art
 3. Susanu

 

De ce au nevoie oamenii din Vaslui de transplant de par?

In mod normal, firele de par care cad sunt inlocuite de altele noi. Acest proces este natural si poate fi perturbat in momentul in care firele noi nu mai cresc in locul celor care cad, cand foliculii pilosi sunt distrusi sau cand caderea parului este necontrolata.

Oamenii din Vaslui au nevoie de implant de par din cauza factorilor care contribuie activ la favorizarea calvitiei. O parte dintre acestia sunt factorii ereditari, stilizarea parului in mod necorespunzator sau administrarea anumitor tratamente medicamentoase.

 • Factorii ereditari

Aceasta este cea mai frecventa cauza a caderii intense a parului si principalul motiv pentru care transplantul de par este necesar in Vaslui. Primele simptome incep sa se observe dupa varsta de 30-45 de ani, insa in cazuri extreme rarirea parului se poate produce si la varste mai mici.

 • Stilizarea parului in mod necorespunzator

Extensiile de par, coditele de tip afro, pieptanatul excesiv, precum si utilizarea produselor de fixare pot distruge foliculii pilosi, iar firele de par vor inceta sa mai creasca.

 • Tratamentele prescrise de medic

Persoanele din Vaslui pot avea nevoie de implant de par si daca se confrunta cu diferite afectiuni ca depresia, cancerul sau hipertensiunea. Acestea sunt predispuse la pierderea podoabei capilare din cauza substantelor chimice prezente in medicatia administrata pentru aceste boli.

Ce avantaje poate avea implantul de par in orasul Vaslui?

Un numar considerabil de vasluieni isi doresc un par sanatos, stralucitor, iar solutia este disponibilitatea implantului de par in orasul Vaslui. Comparativ cu metodele alternative, care nu dau rezultate multumitoare, un implant de par prezinta foarte multe avantaje. Cinci dintre cele mai importante sunt:

 • interventia nu este dureroasa;
 • transplantul de par nu implica riscuri;
 • majoritatea consultatiilor pentru stabilirea tehnicii de implant sunt gratuite;
 • rezultatele sunt garantate pe viata;
 • unele clinici in care se face implant de par in apropiere de Vaslui ofera posibilitatea platii interventiei in rate.

 

Ce aleg persoanele din Vaslui care doresc un transplant de par?

Persoanele din Vaslui hotarate sa investeasca intr-un implant de par trebuie sa aleaga cu grija cabinetul medical, in functie de pozitionarea acestuia in proximitatea mijloacelor de transport si de pachetele promotionale oferite. De asemenea, interventia estetica trebuie sa fie realizata intr-un centru medical dotat cu aparatura si instrumente corespunzatoare. Igiena si pregatirea echipei medicale sunt alte doua criterii importante de alegere a clinicii.

Pentru a veni in ajutorul persoanelor din Vaslui care cauta un centru de transplant par, echipa MININD face doua recomandari:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

 • 0756 651 768
 • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Med Art Clinic

Clinica medicala are o echipa de chirurgi plasticieni specializati in tehnica FUE, iar promotiile oferite sunt destul de avantajoase. Dr. Mihai Motora se ocupa de consultatia pre si postoperatorie atat online, cat si la clinica. Aceasta este gratuita. De asemenea, medicatia dupa operatie este asigurata, iar cazarea va cuprinde servicii all inclusive la un hotel de 5 stele – aspect extrem de avantajos pentru pacientii care vin din Vaslui pentru implantul de par. Preturile practicate sunt cuprinse intre 1995 si 2995 de euro.

3. Susanu Clinic

In clinica se foloseste tehnica implantului de par cu biofibre. Biofibrele se bucura de avantaje ca un risc minim de respingere, flexibilitate, elasticitate si rezistenta mare. Pe langa sansa de a beneficia de cea mai noua tehnica in materie de implant de par, rezultatele vor fi impecabile, fara cicatrici sau semne postoperatorii.