Implant de par Suceava

implant de par suceava

Datorita progreselor semnificative in domeniului medical, mai ales in ceea ce priveste chirurgia plastica, interesul pentru implantul de par a crescut considerabil in ultimii ani in Suceava. Caderea parului afecteaza aproximativ 50% dintre locuitorii orasului Suceava, iar pe plan national se inregistreaza faptul ca doi din trei barbati se confrunta cu rarirea firelor de par inca de la varsta de 20 de ani.

In acest context se pune intrebarea: de ce persoanele care au nevoie de transplant de par in Suceava sunt nevoite sa calatoreasca in alte orase pentru a beneficia de aceasta procedura? Pana in momentul de fata, clinicile estetice din oras au ezitat sa le ofere sucevenilor oportunitatea de a isi face un implant de par in Suceava. Pana cand acest lucru se va schimba, sucevenii nu trebuie sa isi faca probleme, deoarece in apropiere de Suceava exista clinici renumite care efectueaza transplant de par.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Suceava:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Dr. Motora Clinic
  3. Dr. Susanu

 

De ce oamenii din Suceava prefera implantul de par?

Inainte sa ii sfatuiasca pe pacienti sa faca un transplant de par, in Suceava medicii dermatologi prescriu diverse tratamente. Acestea variaza de la sampoane speciale impotriva caderii parului, fiole cu substante care se aplica zilnic pe scalp, lotiuni sau chiar suplimente alimentare.

Variantele alternative par mai ieftine, insa pe termen lung se va constata ca suma de bani cheltuita pe sampoane si vizite la medici este apropiata de costul unui implant de par. Din pacate, nu si rezultatele sunt similare. Medicii din Suceava spun ca un implant de par este cea mai sigura metoda de redobandire a podoabei capilare, pe cand celelalte tratamente nu dau rezultate multumitoare.

Din pacate, sub 20% din cazuri au norocul sa invinga calvitia definitiv doar cu ajutorul tratamentelor alternative. De aceea, oamenii din Suceava, dupa ce se informeaza corespunzator, prefera sa faca direct un transplant de par.

Implant de par in Suceava – o idee plina de avantaje

In ceea ce priveste o eventuala disponibilitate a serviciilor de transplant par, Suceava ar avea doar de castigat. Se poate afirma ca avantajele sunt foarte multe, iar minusurile insesizabile. Iata trei avantaje de care ar putea avea parte oamenii din Suceava daca aleg sa isi faca un implant de par.

  • Pacientul va avea o stima de sine imbunatatita

Poate ca acesta este cel mai mare beneficiu al transplantului de par, deoarece interventia reda increderea de sine pierduta odata cu firele de par. Pacientul se va simti mult mai pozitiv, intinerit si va fi deschis noilor experiente sociale.

  • Implantul de par este o solutie permanenta

Pacientul nu trebuie sa-si mai faca griji niciodata cu privire la caderea parului. Cei care au apelat la transplantul de par, multi dintre ei chiar din Suceava, declara ca nu au intampinat probleme de acest tip. In plus, majoritatea clinicilor ofera si garantie pe viata pentru implantul de par.

  • Parul implantat are nevoie de intretinere minima

Dupa crestere, parul implantat este usor de intretinut deoarece nu mai este necesara aplicarea sampoanelor sau substantelor speciale pentru a-i mentine densitatea. De asemenea, nu va exista nicio dificultate in coafarea sau tunderea acestuia.

Costul unui implant de par in apropiere de Suceava

Asa cum s-a mentionat anterior, persoanele din Suceava interesate de implant de par se pot deplasa in alt oras pentru aceasta interventie, avand in vedere ca in Romania exista foarte multe clinici care sunt renumite pentru metodele inovative folosite in transplantul de par.

Conform datelor detinute, echipa MININD le recomanda pacientilor din Suceava sa opteze pentru transplant de par in clinica Dr. Motora Hair Transplant sau in Susanu Clinic.

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Dr. Motora Hair Transplant & Aesthetics

Este una dintre cele mai bune din tara, avand mii de interventii la activ. Preturile practicate in clinica pentru transplant de par FUE, tratament PRP si servicii all inclusive sunt de 1800 de euro pentru 3000-5000 de fire si de 2800 de euro pentru 4500-8000 de fire.

3. Susanu Clinic

In clinica se foloseste o tehnologie noua in materie de restaurare a podoabei capilare, anume implantul de par cu Biofibre. Acestea sunt fibre medicale cu risc redus de respingere, flexibile, elastice si rezistente. Mai mult, cei care aleg aceasta metoda de implant isi pot alege chiar si culoarea parului, forma si lungimea acestuia.

Susanu Clinic este foarte aproape de Suceava, acesta fiind un avantaj pentru persoanele care isi doresc un transplant de par. Pretul unui implant de par clasic este de 890 de euro pentru 1000 de fire de par. Implantul de par cu Biofibre are costuri diferite: pretul incepe de la 1.70 euro per fir si poate ajunge la 2.50 euro.