Implant de par Slatina

implant de par slatina

Chiar daca este un oras relativ mic, Slatina s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada, iar ideea unui implant de par in Slatina le surade multor locuitori. In momentul de fata, Slatina este un oras modern, in care oamenii au la indemana servicii de buna calitate. In plus, este resedinta judetului Olt, adica un loc frecventat de foarte multe persoane, care merg special in Slatina pentru a isi rezolva inclusiv probleme medicale sau de natura estetica. Asadar, un transplant de par in Slatina este o idee de succes.

Pentru moment, cei care cauta implant de par in Slatina trebuie sa isi indrepte atentia catre alte orase din tara. Acest lucru nu este neaparat un impediment, deoarece in Romania exista clinici estetice in care se face transplant de par in apropiere de Slatina. Acestea sunt recunoscute si apreciate la nivel international, datorita medicilor cu experienta vasta, care folosesc cele mai noi metode de implantare a parului.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Slatina:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Clinica Parului

 

De ce este nevoie de implant de par in Slatina?

Anul 2020 a fost, cu siguranta, o provocare pentru comunitatea internationala. A fost o perioada stresanta pentru toata lumea, caracterizata de o stare generala de anxietate. Toate acestea se observa si in schimbarile aparute la aspectul fizic. Din cauza stresului apar problemele cu tenul, fluctuatii de greutate si caderea necontrolata a parului. Daca pentru primele doua aspecte mentionate se poate gasi o rezolvare relativ usor, pentru calvitie singura metoda 100% sigura si definitiva este un transplant de par, Slatina fiind un oras in care oamenii sunt interesati de aceasta procedura.

In orasul Slatina programarile la medicul dermatolog sunt intr-o continua crestere. Tensiunea continua si distantarea sociala si-au spus cuvantul, iar efectele se observa la nivelul podoabei capilare. Astfel, caderea parului si implicit nevoia de a beneficia de implant de par in Slatina au devenit, in prezent, principalele cauze pentru care oamenii cauta sfatul medicului dermatolog sau estetician.

Este grea recuperarea dupa un implant de par?

Daca ar fi disponibila, interventia de transplant de par in Slatina s-ar putea realiza prin diverse metode. Cele mai noi, folosite si in clinicile din Romania, sunt FUE (Extractia Unitatilor Foliculare) si FUT (Transplantul de Unitati Foliculare). Ambele metode au o rata de succes foarte ridicata si functioneaza atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor. Indiferent de metoda aleasa, recuperarea este una rapida.

Persoanele care sunt interesate de un implant de par, din Slatina, nevoite sa mearga in alt oras pentru a face interventia, nu trebuie sa isi faca griji cu privire la recuperare. Dupa o perioada de aproximativ 2-5 zile pacientul poate reveni la activitatile cotidiene fara probleme. Apoi, dupa circa 2-3 saptamani de la interventie, parul va incepe sa cada, iar dupa cateva luni se va observa cresterea noului par. O medie a rezultatelor demonstreaza ca schimbarea se va produce in totalitate dupa o perioada de 6-9 luni de la interventie.

Implant de par in apropiere de Slatina

In ideea simplificarii procesului de cautare a clinicilor medicale specializate in transplant de par aproape de Slatina, echipa MININD le propune celor interesati sa aleaga clinici renumite, in care calitatea serviciilor si siguranta pacientilor sunt aspecte prioritare.

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Clinica Parului

Clinica este renumita pentru numarul mare de interventii de chirurgie plastica si reconstructiva, dar si pentru implantul de par – procedura pentru care oamenii vin special din Slatina si din tot restul tarii. Serviciile oferite sunt:

  • transplant par femei;
  • transplant par barbati;
  • transplant sprancene;
  • transplant barba si mustata;
  • transplant reconstructiv cicatrici si pentru alopecie cicatriciala.

Pretul unui implant de par prin metoda micro FUE, in care se include si PRP postoperator, incepe de la 1800 de euro pentru 3000-5000 de fire de par si de la 2800 de euro pentru 5000-8000 de fire de par.