Implant de par Sfantu Gheorghe

implant de par sfantu gheorghe

Numeroase persoane care se confrunta cu problema caderii parului cauta sa aiba acces la implant de par in Sfantu Gheorghe, acesta fiind un oras reprezentativ pentru regiunea legendara a Transilvaniei si pentru diversitatea culturala. De-a lungul anilor s-au desfasurat o serie de actiuni pentru modernizarea localitatii Sfantu Gheorghe, rezultatul fiind unul multumitor.

In ceea ce priveste sistemul medical din Sfantu Gheorghe, insa, lucrurile sunt discutabile. De-a lungul timpului, deciziile privind inovatiile din sistemul de sanatate au fost subiecte de controversa, iar aici este inclusa si medicina estetica – mai precis, transplantul de par in Sfantu Gheorghe.

Asadar, care este motivul pentru care persoanele care isi doresc un implant de par in Sfantu Gheorghe trebuie sa se deplaseze in alt oras pentru a beneficia de aceasta interventie estetica? Problema principala este ca o parte dintre locuitori militeaza pentru pastrarea unei asezari traditionale, ancorata in traditii si istorie. De cealalta parte sunt oamenii care isi doresc inovatie si adoptarea noilor tehnologii, incluzand aici si tehnici medicale de chirurgie plastica si estetica menite sa le satisfaca nevoile, iar procedura de care acestia sunt foarte interesati este chiar transplantul de par in Sfantu Gheorghe.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Sfantu-Gheorghe:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro

 

Transplantul de par in orasul Sfantu Gheorghe – nevoie sau moft?

Pierderea masiva a firelor de par de la nivelul scalpului este un fenomen intalnit mai ales in randul barbatilor. Cauzele difera, pornind de la factorul genetic si pana la anumite afectiuni care impiedica regenerarea naturala a parului. Pentru tratarea calvitiei, transplantul de par in orasul Sfantu Gheorghe este o nevoie absoluta a persoanei afectate.

Trebuie sa se inteleaga faptul ca lipsa parului nu reprezinta doar o problema de ordin estetic. Majoritatea persoanelor afectate de calvitie sufera foarte mult in viata de zi cu zi din aceasta cauza. Faptul ca aspectul fizic nu este unul multumitor afecteaza persoana la nivel psihic. Astfel, apar probleme legate de incredere si de stima de sine, care pot duce la alte afectiuni mai grave, asa cum sunt starile de anxietate si stresul.

Asadar, transplantul de par in Sfantu Gheorghe ar trebui sa fie disponibil, fiind o nevoie si nu un moft.

Implant de par in Sfantu Gheorghe – solutii

S-a stabilit deja ca implantul de par in Sfantu Gheorghe este o necesitate. Totusi, ce se poate face pentru ca procedura sa fie disponibila in oras? Avand in vedere ca Sfantu Gheorghe este o zona des frecventata de catre turisti romani si straini, de ce nu s-ar profita de acest lucru si pentru dezvoltarea turismului medical?

In primul rand, este nevoie ca o clinica privata de medicina estetica si chirurgie plastica sa ia aceasta initiativa. Avand in vedere ca initiativa vine in sprijinul cetatenilor, clinica poate fi sprijinita chiar de catre autoritatile locale, prin acordarea unor beneficii fiscale. La randul sau, clinica poate ajuta persoanele dornice sa isi faca un transplant de par in Sfantu Gheorghe, punand la dispozitia oamenilor pachete promotionale si posibilitatea achitarii interventiei in rate.

De asemenea, este clar ca sistemul medical din Sfantu Gheorghe are nevoie de inovatii la nivelul tehnicii medicale, pentru a atrage cadre medicale tinere care sa lucreze in oras. De ce? Ei bine, o statistica a DSP demonstreaza ca 24 din cei 30 de medici de familie din orasul Sfantu Gheorghe au peste 60 de ani, iar tinerii doctori nu par atrasi de sistemul sanitar din Judetul Covasna, indiferent ca vorbim despre medicina de familie sau medicina estetica.

Asadar, pentru o buna functionare a sistemului de sanatate si pentru ca in viitor oamenii sa aiba acces la procedura de implant de par in Sfantu Gheorghe, in oras trebuie sa fie implementate proiecte care tin de domenii de care oamenii sunt din ce in ce mai interesati: chirurgie plastica, transplant de par sau stomatologie. De asemenea, este nevoie de aparatura ultraperformanta, care sa atraga medicii si sa ii determine sa isi doreasca sa realizeze transplant de par in Sfantu Gheorghe, in loc sa plece in alte tari sau orase.

Implant de par in apropiere de Sfantu Gheorghe

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com