Implant de par Resita

implant de par resita

Locuitorii orasului Resita s-au aliniat trendului care promoveaza implantul de par, fiind din ce in ce mai interesati de aceasta procedura. Resita este considerat un centru siderurgic important al Romaniei. Industria siderurgica in fonta, otel laminat, a constructiilor de masini – electrice si diesel, utilaje petroliere etc. – a permis o dezvoltare economica uniforma in Resita, insa efectele se resimt si asupra mediului, implicit asupra sanatatii oamenilor.

Din pacate, Resita se afla in topul oraselor cu nivel ridicat de poluare, iar consecintele se observa la nivelul sanatatii populatiei – motiv pentru care oamenii sunt interesati de implant de par in Resita. Este dovedit stiintific faptul ca o cadere excesiva a parului este influentata de gradul de poluare a aerului. Din pacate, o buna parte din locuitorii orasului se confrunta cu problema calvitiei, iar solutia cea mai recomandata de catre medicul dermatolog este transplantul de par in Resita.

Dupa consultul dermatologic, oamenii sunt sfatuiti sa caute ajutor intr-unul din orasele din tara recunoscute pentru clinicile de implant de par, Resita fiind un loc in care acest serviciu lipseste.

Avantaje mai putin cunoscute ale unui implant de par

Este evident ca procedura – transplant de par in Resita si in oricare alt loc – determina un aspect natural al podoabei capilare si schimba imaginea fizica a pacientului, insa exista multe alte beneficii ale interventiei, pe care nu multe persoane le cunosc.

  • Ameliorarea sau disparitia migrenelor

Este un avantaj surprinzator al interventiei de transplant de par. Acest lucru a fost descoperit dupa ce un pacient al unei clinici a sesizat ca nu se mai confrunta cu migrene dupa interventia de implant de par. Ulterior, o echipa de cercetatori a facut un studiu pe 150 de persoane, demonstrand ca implantul de par poate ajuta la ameliorarea migrenelor.

  • Rezultatele sunt permanente

Persoanele interesate de implant de par din Resita trebuie sa stie ca rezultatele interventiei sunt permanente. Acest fenomen este datorat faptului ca parul crescut in urma implantului nu este sensibil la hormonul dihidrotestosteron (DHT) – un metabolit biologic activ al testosteronului.

Aproximativ 30% dintre barbatii cu varsta de pana in 30 de ani si 50% dintre cei de peste 50 de ani sunt afectati de alopecia androgenetica. Acelasi lucru se intampla si cu 40% dintre femeile de peste 50 de ani. Aceasta afectiune este genetica, iar un rol important in aparitia si progresia sa este si DHT-ul.

  • Costurile cu ingrijirea parului si a scalpului se diminueaza

La prima vedere, pentru nivelul orasului Resita implantul de par poate parea costisitor, avand in vedere ca preturile variaza intre 1500 si 2800 de euro. Totusi, pe termen lung, aceasta investitie este una inteligenta. Persoana care opteaza pentru un transplant de par nu va mai fi nevoita sa investeasca in alte tratamente sau remedii naturiste pentru intretinerea podoabei capilare, pentru tot restul vietii.

Este nevoie de transplant de par in Resita?

Avand in vedere ca oamenii sunt in cautare de implant de par in orasul Resita, este evident ca necesitatea exista. Principalul motiv? Poluarea este un fenomen cu efecte negative asupra sanatatii, care devin din ce in ce mai vizibile. Unul dintre aceste efecte este caderea necontrolata a parului.

In plus, remediile naturiste si tratamentele pe baza de medicamente nu dau rezultate multumitoare. Motivele sunt diverse. Poate fi vorba despre rezistenta corpului la astfel de tratamente sau aceste remedii sunt pur si simplu ineficiente. In acest context, transplantul de par in Resita a devenit un must have si o realitate a inovatiei tehnicii medicale.

Necesitatea serviciilor medicale de implant de par in orasul Resita este indiscutabila, iar clinicile de medicina estetica ar trebui sa ia in considerare posibilitatea de a oferi aceste servicii in viitorul apropiat.

Recomandare pentru persoanele din Resita  – transplant de par in alt oras

Persoanele din Resita interesate de un implant de par se vor bucura sa afle ca echipa MININD recomanda una dintre cele mai apreciate clinici estetice din tara, in care interventia se realizeaza la cele mai inalte standarde, folosind tehnologie de ultima generatie: Centrul de excelenta Medestet.

In Centrul de excelenta Medestet realizarea interventiei de implant de par dureaza doar o ora si se face cu anestezie locala – totul pentru confortul pacientilor. Prin tehnica moderna folosita, medicii specialisti pot implanta intr-o sedinta pana la 800-1000 microgrefe foliculare.

Vestea buna pentru persoanele care nu dispun de toata suma de bani necesara realizarii transplantului de par este faptul ca Centrul de excelenta Medestet le ofera tuturor pacientilor, inclusiv celor din Resita, implant de par cu plata in rate.