Implant de par Ploiesti

implant de par ploiesti

Necesitatea persoanelor din Ploiesti de a apela la o clinica estetica pentru implant de par este una din ce in ce mai mare. Motivul? Caderea parului se afla pe lista problemelor cu care se confrunta o buna parte a populatiei.

Transplantul de par este solutia ideala pentru persoanele din Ploiesti care sufera de calvitie. Rand pe rand, oamenii s-au convins ca aceasta este singura metoda care da rezultate si care este definitiva. Toate celelalte solutii care promit regenerarea parului – creme, lotiuni, sampoane sau suplimente alimentare – au efecte putin sau deloc vizibile, generand frustrare in randul celor care le folosesc.

Momentan, clinicile estetice iau in considerare varianta introducerii serviciului de implant de par in Ploiesti. Pana atunci, insa, ploiestenii interesati de aceasta interventie estetica pot apela la centrele de implant renumite din alte orase din tara. Acolo se ofera servicii la cele mai inalte standarde, persoanele din Ploiesti si din intreaga tara care au avut parte de un transplant de par intr-unul din aceste centre fiind foarte multumite.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Ploiesti:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Dr. Felix (Calitate 5/5, Pret 3/5) – https://drfelixhairimplant.ro/en/

 

Ce beneficii poate avea implantul de par in Ploiesti?

Un simplu consult la medic va determina stadiul in care se afla calvitia, iar solutia acestei probleme o aduce medicina revolutionara. Tehnicile moderne vin in ajutorul oamenilor care se confrunta cu caderea parului prin implantul de par, in orasul Ploiesti fiind foarte multe persoane interesate de astfel de proceduri.

Foarte multi oameni isi doresc ca parul lor sa revina la forma initiala, sa fie bogat, stralucitor si cat mai sanatos. De aceea, este o idee buna ca centrele estetice sa includa in oferte si transplantul de par in Ploiesti. Beneficii vor exista de ambele parti: pe de o parte, locuitorii orasului Ploiesti isi vor putea face implant de par fara sa calatoreasca, iar pe de alta parte, clinicile estetice vor avea clienti din oras si din zonele apropiate, avand in vedere ca din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de transplant de par in Ploiesti.

Avantajele unui implant de par in Ploiesti

Fie ca oamenii vor avea in viitor posibilitatea sa apeleze la servicii de implant de par in Ploiesti, fie ca aleg sa se deplaseze in alte orase din Romania, unde exista centre specializate in transplantul de par, avantajele sunt numeroase. Cele mai importante sunt:

  • pastrarea aspectului natural al parului care va creste;
  • garantia scrisa ca zonele implantate cu par propriu vor creste tot restul vietii persoanei care beneficiaza de procedura;
  • eficienta si economie, datorita celor mai moderne tehnici de implant;
  • profesionalismul medicilor esteticieni din Romania, recunoscut la nivel international;
  • raport calitate-pret imbatabil, comparativ cu clinicile estetice din SUA si Europa de Vest, in care se folosesc aceleasi tehnici si in care se respecta aceleasi standarde.

Persoanele care cauta transplant de par in Ploiesti mai au de asteptat pana ce procedura va fi disponibila, insa se pot bucura de avantajele mentionate anterior si de multe altele daca aleg o clinica estetica dintr-un alt oras din Romania.

Unde se poate face implant de par in apropiere de Ploiesti?

Echipa MININD le recomanda persoanelor care cauta transplant de par in Ploiesti sa isi indrepte atentia catre alte clinici din tara, unde interventia este posibila. Doua dintre acestea sunt:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Felix Hair Implant

Consultatia online gratuita la Dr. Felix Hair Implant este urmata in cel mai scurt timp de o procedura realizata minutios de medici ultraspecializati. In clinica se utilizeaza tehnica Q-FUE, pentru un aspect cat mai natural al implantului de par, fara dureri sau complicatii. Rezultatele excelente sunt confirmate de multumirea celor peste 3000 de pacienti, unii dintre ei din Ploiesti, care au beneficiat de implant de par in clinica Dr. Felix.