Implant de par Hunedoara

implant de par hunedoara

Ar fi oamenii interesati de un implant de par in Hunedoara? Raspunsul este afirmativ, deoarece, astfel, se poate imbina utilul cu placutul. Hunedoara se afla in topul celor mai vizitate orase din Romania, datorita numeroaselor obiective turistice pe care le gazduieste. Acolo se pot admira, printre altele, cetati dacice, fosile de dinozauri sau castele.

Revenind la sistemul medical privat si la satisfacerea nevoii de transplant de par in Hunedoara, momentan serviciul sta sub semnul intrebarii. Clinicile estetice din oras ar trebui sa se gandeasca serios la includerea serviciilor de implant par in Hunedoara, avand in vedere ca procedura este la mare cautare. Nu este de mirare, luand in considerare faptul ca Hunedoara face parte din topul judetelor „imbatranite” ale Romaniei. Motivul este media de varsta de aproximativ 43 de ani.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Hunedoara:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Motora

 

Transplantul de par in Hunedoara – procedura cautata de barbati

Nu este o noutate faptul ca barbatii, odata cu trecerea anilor, tind sa aiba mai multe probleme in ceea ce priveste aspectul podoabei capilare. Moralul barbatilor este dificil de mentinut ridicat atunci cand oglinda devine inamic, iar o chestiune cu care acestia se confrunta frecvent este caderea necontrolata a parului.

Cauzele caderii parului la barbatii din Hunedoara care cauta implant de par sunt variate. Acestea nu difera de cauzele generale ale caderii parului la barbati. Fie ca se intampla din cauza unor medicamente, fie ca este vorba despre alopecie androgenica sau factori externi, pierderea firelor de par ar demoraliza pe oricine, mai ales pe barbatii de peste 40 de ani, care isi doresc ca aspectul fizic sa nu le tradeze varsta.

De aceea, in domeniul medicinii estetice a fost dezvoltata tehnica implantului de par, de care pot beneficia si barbatii din Hunedoara. Un transplant de par are efecte uimitoare asupra psihicului unui barbat, restabilindu-i acestuia increderea in sine.

De ce implant de par in Hunedoara?

Transplantul de par in orasul Hunedoara a devenit subiect de discutie printre barbati si nu numai, avand in vedere ca sansa de a aduce o imbunatatire aspectului fizic ar incanta pe oricine. Astfel, observand succesul altor orase importante ale Romaniei in acest domeniu, serviciile de implant de par in Hunedoara ar putea fi puse la dispozitia pacientilor in centrele estetice din oras.

Daca ar fi posibil transplantul de par, Hunedoara va fi in curand nu numai un punct strategic al turismului in Romania, ci si un pion esential in domeniul chirurgiei estetice.

Costul unui posibil implant de par in Hunedoara

Pretului unui posibil implant par Hunedoara in viitor poate varia considerabil. In primul rand, costul interventiei se stabileste in functie de cat de avansata este caderea parului si de cat de intinsa este suprafata de scalp pe care pacientul doreste sa o acopere cu fire de par.

Programarea unei interventii trebuie sa includa si reflectia asupra imaginii de ansambru privind costurile investitiei financiare, mai ales ca transplantul de par in Hunedoara poate sa se intinda pe parcursul a 2-3 zile, caz in care cheltuielile vor creste.

De aceea, clinicile estetice care planuiesc sa ofere in viitor servicii de implant de par in Hunedoara pot urma modelul de succes al centrelor de implant din restul tarii: crearea de pachete avantajoase pentru pacienti, care sa includa, pe langa interventia propriu-zisa, consultatiile, cazarea si transferurile catre si de la clinica. De asemenea, trebuie sa se studieze posibilitatea ca in cadrul pretului sa fie inclusa si terapia regenerativa PRP – Platelet Rich Plasma. Aceasta presupune facilitarea regenerarii scalpului si hranirea parului in perioada postoperatorie. Astfel, suma totala pentru un posibil transplant de par in Hunedoara poate ajunge sa fie cuprinsa intre 1000 si 2800 de euro.

Implant de par in apropiere de Hunedoara

Analizand optiunile atat din punct de vedere calitativ, cat si al costurilor, echipa MININD a ajuns la concluzia ca centrele de implant care ofera cele mai avantajoase pachete, cu un raport calitate-pret excelent, sunt:

 

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Motora Hair Transplant & Aesthetics

Este printre cele mai bune centre medicale, punand la dispozitia pacientilor numai tehnici moderne si aparatura ultraperformanta. Pachetul unui implant de par in clinica Dr. Motora include, printre altele, cazare un hotel de 5 stele. Aceasta este solutia perfecta de care pot beneficia pacientii din Hunedoara interesati de implant par, care isi faceau griji cu privire la costurile in plus cu cazarea.