Implant de par Bistrita

implant de par bistrita

Ar avea nevoie oamenii din Bistrita de implant de par? Raspunsul este DA, luand in considerare faptul ca extrem de multe persoane sunt afectate de calvitie, indiferent de locul de provenienta.

Stresul zilnic, poluarea, problemele de sanatate, factorii ereditari, un flux sangvin necorespunzator sau anumite produse de ingrijire agresive cu scalpul – toate acestea pot fi cauze ale unei caderi excesive a parului, atat la femei, cat si la barbati. Rezultatul final? Calvitie partiala sau chiar totala, motiv pentru care in Bistrita transplantul de par este o interventie estetica pe care oamenii si-ar dori sa o faca.

Implantul de par este o tehnica salvatoare in restaurarea podoabei capilare, element extrem de important in aspectul fizic al fiecarei persoane, indiferent de sex. De aceea exista multiple cereri pentru servicii medicale in Bistrita, care sa includa implant de par. Din pacate, pentru moment, procedura de implant de par este disponibila doar in alte orase din Romania.

 

Top 3 Clinici Implant de Par pentru pacientii din Bistrita:

  1. Clinica Dr. FUE (Calitate 5/5, Pret 5/5, transport si cazare gratuit) – https://drfue.ro
  2. Medestet

 

Transplantul de par in Bistrita – privit cu reticenta

Caderea parului este un fenomen fiziologic normal, care se produce zilnic. Totusi, daca in timpul pieptanarii se colecteaza mai mult de 100 de fire de par zilnic, atunci este momentul sa se cerceteze factorul declansator. Caderea prematura, rarirea sau retragerea liniei de insertie a parului afecteaza, de cele mai multe ori, psihicul pacientului. In cautarea unei solutii viabile, pe langa tratamente si remedii naturiste, este firesc ca oamenii sa se orienteze si catre transplant de par in orasul Bistrita.

Din pacate, din cauza lipsei de informare, unii oameni inca au idei gresite cu privire la implantul de par, Bistrita fiind unul dintre locurile in care procedura se loveste uneori de reticenta. Motivele pe care le invoca cei care nu sunt convinsi pe deplin incep de la frustrarea ca parul transplantat nu este ca cel pierdut sau ca oamenii din jur vor privi o asemenea inteventie ca pe un moft. Desigur, aceste conceptii sunt total eronate, iar cu putina informare, oamenii din Bistrita si nu numai, se vor convinge de faptul ca transplantul de par este o solutie sigura, necesara si benefica.

Tehnici de implantare a parului

Tehnica implantului de par inseamna, in primul rand, utilizarea parului de pe corp sau scalp pentru umplerea spatiilor libere afectate de calvitie. In prezent, exista doua proceduri pentru transplant par, Bistrita limitandu-se deocamdata doar la elaborarea unor proiecte bazate pe crearea unor centre medicale care sa detina aceste tehnici.

Cele doua tehnici despre care este vorba sunt FUE si FUT sau Extractia Unitatilor Foliculare si Transplantul Unitatilor Foliculare. FUE presupune colectarea individuala a fiecarui folicul ce va fi implantat pe scalpul pacientului. Se pot utiliza atat foliculii localizati pe corpul pacientului, cat si de pe partile scalpului in care exista un numar mare de fire de par. A doua tehnica, FUT, inseamna extractia unei fasii subtiri de pe scalpul pacientului, cu fire de par sanatoase.

Intre cele doua tehnici exista diferente majore, iar cea mai importanta pentru persoanele care doresc un implant de par din Bistrita, un oras in curs de dezvoltare cu venituri relativ medii, este pretul. Tehnica FUE este mai scumpa decat FUT. Pentru cei interesati, preturile incep de la 1000 de euro si pot atinge suma de 2800 de euro.

Unde se poate face transplant de par in apropiere de Bistrita?

In ceea ce priveste implantul de par, in Bistrita se preconizeaza ca aceasta tehnica va fi disponibila in viitorul apropiat. Intre timp, echipa MININD le recomanda potentialilor clienti sa isi indrepte atentia catre urmatoarele cabinete medicale de top:

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge pe siteul lor) – Cea mai apreciata locatie medicala de specialitate din Cluj, apreciata de pacientii care solicita servicii de implant par. Tehnica FUE folosita aici este cea mai avansata la momentul actual si presupune implantarea foliculilor de par dupa extractia acestora, unul cate unul.

FUE este o metoda de transplat minim invaziva, care asigura vindecare rapida in doar cateva zile si absenta cicatricilor si sangerarilor. Preturile pentru aceste servicii incep de la 1550 de euro.

Contact:

  • Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918 31, Cluj-Napoca 400699
  • 0756 651 768
  • Email: drfuecluj@gmail.com

 

2. Centrul Medestet

Fiind prima clinica din Romania specializata in chirurgie estetica inca din 1993, echipa medicala s-a ocupat de peste 15.000 de pacienti. Personalul clinicii este ultraspecializat ,cu o vechime de 15 ani in implantul de par. Preturile interventiei includ toate cheltuielile legate de spitalizare, anestezie, operatie si ingrijirile postoperatorii imediate, iar cel mai atractiv aspect este faptul ca pot fi platite in rate.